Sale!

SLENBRN (Mengurankan Selera Makan) (15 hari supply) GMP,KKM,HALAL

Produk untuk Pembakar lemak & Mengurankan Selera Makan
PRODUCT MEMBANTU MENGURANGKAN SELERA MAKAN
MENHILANGKAN KELEBIHAN LEMAK

Diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dan GMP
untuk 35 Hari

Formula terbaik dari gabungan Garcinia Cambogia, L-Carnitine, Kopi Hijau , Raspberry Ketone & Cranberry.

Bioxcellent bukan jenama ubat, ia adalah makanan.  Ia terdiri daripada makanan pemakanan penting yang diperlukan untuk tubuh dan kulit yang sihat.

RAMUAN

Maltodekstrin

Fruktos

Acacia gum

Serbuk jus rasberri

Serbuk jus kranberri

Trikalsium fosfat

Asid Sitrik

Garnicia cambogia

Green coffee

L Carnitine

KELEBIHAN

✔SlenderBern pati pembakar lemak yang sangat berkesan.

✔SlenderBern juga sangat sesuai untuk lelaki & perempuan..

✔SlenderBern  mengelakkan kesan untuk kembali gemuk selepas berhenti dari mengambil SlenderBern .

✔Slenderbern  terbaik menghalang lemak.

✔Menahan rasa lapar dengan konsisten

✔Meningkatkan proses pembakaran lemak

✔Agen pemutih kulit

✔Meningkatkan proses pembakaran lemak

✔Lemak dan toksin akan keluar melalui peluh/ kencing pastikan minum air kosong paling kurang 2 liter sehari.

Produk untuk Pembakar lemak & Mengurankan Selera Makan

PRODUCT MEMBANTU MENGURANGKAN SELERA MAKAN

MENHILANGKAN KELEBIHAN LEMAK

Diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dan GMP

untuk 35 Hari

Formula terbaik dari gabungan Garcinia Cambogia, L-Carnitine, Kopi Hijau , Raspberry Ketone & Cranberry

RM39.70 RM37.70

Bioxcellent bukan jenama ubat, ia adalah makanan. Ia terdiri daripada makanan pemakanan penting yang diperlukan untuk tubuh dan kulit yang sihat.

RAMUAN

Maltodekstrin
Fruktos
Acacia gum
Serbuk jus rasberri
Serbuk jus kranberri
Trikalsium fosfat
Asid Sitrik
Garnicia cambogia
Green coffee
L Carnitine

KELEBIHAN

✔SlenderBern pati pembakar lemak yang sangat berkesan.
✔SlenderBern juga sangat sesuai untuk lelaki & perempuan..
✔SlenderBern mengelakkan kesan untuk kembali gemuk selepas berhenti dari mengambil SlenderBern .
✔Slenderbern terbaik menghalang lemak.
✔Menahan rasa lapar dengan konsisten
✔Meningkatkan proses pembakaran lemak
✔Agen pemutih kulit
✔Meningkatkan proses pembakaran lemak
✔Lemak dan toksin akan keluar melalui peluh/ kencing pastikan minum air kosong paling kurang 2 liter sehari.

Produk untuk Pembakar lemak & Mengurankan Selera Makan
PRODUCT MEMBANTU MENGURANGKAN SELERA MAKAN
MENHILANGKAN KELEBIHAN LEMAK

Diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dan GMP
untuk 35 Hari

Formula terbaik dari gabungan Garcinia Cambogia, L-Carnitine, Kopi Hijau , Raspberry Ketone & Cranberry.

20 reviews for SLENBRN (Mengurankan Selera Makan) (15 hari supply) GMP,KKM,HALAL

  1. anneazryn

    Been tried for few weeks. So far selera makan memang kurang. Rasa full je everytime . Overall this product satisfied lah. Rasa sedap boleh telan. Recommended lah untuk lost weight.

  2. arbayahroslan

    Lagi dulu amalkan produk nie… x penah tukar lain.. terbaik…

  3. normalaahmed

    baru haft month guna slen burn… dah turun sikit 😁

  4. joan

    pengurangan selera makan dr sebelum. 😅

  5. fuadistana

    xde, sy da beli yg mini punyer kt watson, try.. ok.. tu nak beli yg besar terus

  6. stellaazman

    Saya berat sblum amalkan 84 kg..
    Baru 3 hari berat i da 79kg
    I mmg x makan nasi langsung.. sbb kenyang
    Nak bagi rate 10 /10..

  7. shamanaf

    Thanks seller… Byk kali dh repeat membeli kat kedai ni.. Bebaloi2 n cpt sampai..yg coklat ni first try,sblom ni br abis slrnburn sbotoi, brt turun 5kg,jd lps ni inshaAllah akan repeat oder lg😎😎😎😎👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

  8. liaaa4

    ye msti product ni sngat bgus…skrg ni pon dr berat 67kg skrg sye dh 60kg…dlm msa 1 bln…alhamdulillah…🥰🥰🥰

  9. mellbibiynela

    sis sy nak bagi feedback pasal slenburn
    baru 2hari minum sy rasa kenyang xmcm selalu , selalu nafsu sy mcm naga sis , semua masuk jer skrg blh control dh mnum slenburn ni 😊

  10. azillah79

    Hari kedua dh consume…rs lbh selesa lps mbuang

  11. hayati

    sy dah try W line fiber dgn slenbrn..xde masalah sembelit
    memang ad penurunan kg

  12. shamanaf

    Repeat oder😎😎😎😎😎😎memg best minom ni,boleh control kelaparan sy.. Hahaha..

  13. Ayu Idrus

    tengah consume slenbrn,memang rasa ringan badan 😘

  14. Mamamia Anis

    Bdan rse ringan.je.prut rse kempis .mkn skit rse k yang.pdahal.rse mcm lpar sngat😆😆

  15. nuratiyra

    Brg smpai slm keadaan baik.. Bubble pun tebal.. Berat xturun lagi tpi selera mkn dh kurang..

  16. shu90210

    oke sangat,
    Alhamdulillah memang sangat berkesan utk saya..
    sebelum ni saya amik 1 botol Wline & 1 botol Slenbrn – berat badan da semakin menurun, sebab tu nk repeat order.. terus consume sampai dapat berat yg d inginkan..

  17. melati

    yea ….mmg best pasal nak cerah kulit tu mmg lmbt lah tpi bab berat kurang tu mmg cpt.. seluar dulu tak muat blm 2 mnggu minum dh blh pakai lgi sis 😍😍😍😍😍love yooouuuu sauumaacchhh BioXcellent

  18. caroline.alak88

    Pengguna acaiberry n slenbern bkesan…parut yg lama mkin pudar n kulit pun crah…lgpun dua dua sedap…

  19. caroline.alak88

    Ktika puasa pun Rasa Masih knyang ..suka sangat

  20. nurazizansafiin

    Alhamdulillah..best…memang rasa x de selera nk mkn

Add a review
Dapatkan Hanya di: