BioXcellent W.Line Fiber (35 Hari Supply)

(7 customer reviews)

Bioxcellent bukan jenama ubat, ia adalah makanan. Ia terdiri daripada makanan pemakanan penting yang diperlukan untuk tubuh dan kulit yang sihat.

Produk untuk Detox
Sesuai utk mereka yg bermasalah Sembelit

Pengunaan Untuk 35 Hari
Produk ini selamat di gunakan & standard penyulingan yang di luluskan oleh KKM dan GMP.

Memberi Kesan Seawal 7 hari.

RM65.99

KELEBIHAN

  • Mengurangkan berat badan (kesan Detox yang bersifat free radikal)
  • Meningkatkan respon imune. (Pertahanan badan)
  • Rasa yang enak daripada buah-buahan & sayuran asli.
  • Mengawal tahap kolesterol.
  • Mencegah berat badan berlebihan.
  • Memutihkan kulit.
  • Menghalang pembentukan melanin, punca kulit menjadi gelap.
  • Sesuai untuk lelaki & wanita.

RAMUAN

  • Ekstrak Jus Epal
  • Maltodekstrin
  • Fruktos
  • Acacia Gum
  • Ekstrak Campuran Sayur Dan Buah
  • Ekstrak Jus Nenas
  • Ekstrak Timun
  • Ekstrak Bayam
  • Ekstrak Jus Lemon
  • Ekstrak Jus Betik
  • Ekstrak Lobak Merah
  • Ekstrak Jus Mangga
  • Trikalsium Fosfat
  • Asid Sitrik

CARA PENGAMBILAN

Campurkan 1 skop (20 gram) ke dalam 200ml/250ml air suam, kacau/goncang sehingga larut dan minum serta-merta selepas penyediaan. Minum air yang secukupnya sepanjang hari untuk kesan yang terbaik.

 

PANTANG LARANG :

Umur boleh ambil adalah 15 tahun ke atas. Tiada pantang larang cuma banyakkan minum air 3-4 liter sehari. Elakkan kafien, susu dan kurangkan gula.

PERINGATAN: * Hasil produk tidak sama. Hasil individu mungkin berbeza-beza.

Weight 0.7 kg

7 reviews for BioXcellent W.Line Fiber (35 Hari Supply)

  1. iza

    “Dh..sy sh consume W.LINE FIBER BIOXCELLENT, ni pon nak repeat order..⁣⁣
    sy selesa consume wline fiber sbb membetulkan dan melawaskan balik pencernaan sy..”

  2. ija

    ‘saya mmg mengamalkan waist line fiber, sangat berkesan..senanv membuang and bila lepas memnbuang pun badan rsa ringan je’

  3. suenna

    W.line membantu melawaskan pembuangan. Sbb saya Dan suami mengalami pembuangan yg Tak lawas 😄😄

  4. pino0125

    alhmdulillah… stakat nie jerawat mnja hlng. Klu dulu nak kunyah2x je, skrg ada kurng2x dh. Rsa mcm knyang je. Lpastue skrg kurng dh minum manis2x, lbh prefer air kosong. Trget nak slimkn perut sbb lemak jht bnyk kat situ. Krg xpsl2x org ckp pregnent lak. Huhuhu…

    lg 1 suka sngt sbb nak mmbuang pun xdalah ssh sngt. Asal pg msti lega dh. Xdalah nak tggu lama2x. 🙊

  5. Haliza1

    Ni kita memang makan ,sedap rasa dia pastu kurang makan , yang penting lulus kkm tauu .. ❤️❤️

    Kita minum pagi sebelom makan lepastu gi toilet sekali je ,dlu kuat makan sekarang dah kurang makan .. harga sangt berbaloi tauu @qeed.fird nanti try memang best gilaa harga pon murah je tahan sebulan

    Love @bioxcellent 🙂

  6. lisa9

    sangant berkesan ya tapi saya ubah cara pengambilan saya gabung dengan W.Line Fiber blend sekali lepas tu minum… Fuhh dahsyat puasa2 mcm ni cepat saja turun cuma nya time berbuka dan sahur sy memang akan mnum bnyk air jadi tidak lah kekurangan air… makan apa2 saja turus membuangbadan cepat susut❤️

  7. Web Admin

    dh cuba memang menjadi

Add a review
Dapatkan Hanya di: