Sale!

BioXcellent W.Line Fiber (35 Hari Supply)

(3 customer reviews)

Bioxcellent bukan jenama ubat, ia adalah makanan. Ia terdiri daripada makanan pemakanan penting yang diperlukan untuk tubuh dan kulit yang sihat.

Produk untuk Detox & Pencerahan Kulit
Sesuai utk mereka yg bermasalah Sembelit

Pengunaan Untuk 35 Hari
Produk ini selamat di gunakan & standard penyulingan yang di luluskan oleh KKM dan GMP.

Memberi Kesan Seawal 7 hari.

RM65.99 RM59.70

KELEBIHAN

  • Mengurangkan berat badan (kesan Detox yang bersifat free radikal)
  • Meningkatkan respon imune. (Pertahanan badan)
  • Rasa yang enak daripada buah-buahan & sayuran asli.
  • Mengawal tahap kolesterol.
  • Mencegah berat badan berlebihan.
  • Memutihkan kulit.
  • Menghalang pembentukan melanin, punca kulit menjadi gelap.
  • Sesuai untuk lelaki & wanita.

RAMUAN

  • Ekstrak Jus Epal
  • Maltodekstrin
  • Fruktos
  • Acacia Gum
  • Ekstrak Campuran Sayur Dan Buah
  • Ekstrak Jus Nenas
  • Ekstrak Timun
  • Ekstrak Bayam
  • Ekstrak Jus Lemon
  • Ekstrak Jus Betik
  • Ekstrak Lobak Merah
  • Ekstrak Jus Mangga
  • Trikalsium Fosfat
  • Asid Sitrik

CARA PENGAMBILAN

Campurkan 1 skop (20 gram) ke dalam 200ml/250ml air suam, kacau/goncang sehingga larut dan minum serta-merta selepas penyediaan. Minum air yang secukupnya sepanjang hari untuk kesan yang terbaik.

 

PANTANG LARANG :

Umur boleh ambil adalah 15 tahun ke atas. Tiada pantang larang cuma banyakkan minum air 3-4 liter sehari. Elakkan kafien, susu dan kurangkan gula.

PERINGATAN: * Hasil produk tidak sama. Hasil individu mungkin berbeza-beza.

Weight 0.7 kg

3 reviews for BioXcellent W.Line Fiber (35 Hari Supply)

  1. Web Admin

    Saya harus benar-benar jujur, saya tidak pernah menjadi peminat minuman serat yang hebat. Oleh itu, memerintahkan ini sememangnya agak tidak sesuai untuk saya. TETAPI, TOLONG AKU Katakan, jika anda berada di pagar untuk memesan W.LINE FIBER – PERGI !! Saya telah kehilangan banyak berat badan. Minuman ini. membawa saya ke tandas jadi foten hehe. Rasa ini luar biasa dan menjadi perhatian saya setiap kali saya menginginkan sesuatu yang manis !! Saya berjanji anda tidak akan menyesal !! Sangat bernilai pembelian!

  2. iza

    “Dh..sy sh consume W.LINE FIBER BIOXCELLENT, ni pon nak repeat order..⁣⁣
    sy selesa consume wline fiber sbb membetulkan dan melawaskan balik pencernaan sy..”

  3. ija

    ‘saya mmg mengamalkan waist line fiber, sangat berkesan..senanv membuang and bila lepas memnbuang pun badan rsa ringan je’

Add a review
Dapatkan Hanya di: