Sale!

BioXcellent W.Line Fiber (35 Hari Supply)

(181 customer reviews)

Bioxcellent bukan jenama ubat, ia adalah makanan. Ia terdiri daripada makanan pemakanan penting yang diperlukan untuk tubuh dan kulit yang sihat.

Produk untuk Detox
Sesuai utk mereka yg bermasalah Sembelit

Pengunaan Untuk 35 Hari
Produk ini selamat di gunakan & standard penyulingan yang di luluskan oleh KKM dan GMP.

Memberi Kesan Seawal 7 hari.

RM65.99 RM60.70

KELEBIHAN

  • Mengurangkan berat badan (kesan Detox yang bersifat free radikal)
  • Meningkatkan respon imune. (Pertahanan badan)
  • Rasa yang enak daripada buah-buahan & sayuran asli.
  • Mengawal tahap kolesterol.
  • Mencegah berat badan berlebihan.
  • Memutihkan kulit.
  • Menghalang pembentukan melanin, punca kulit menjadi gelap.
  • Sesuai untuk lelaki & wanita.

RAMUAN

  • Ekstrak Jus Epal
  • Maltodekstrin
  • Fruktos
  • Acacia Gum
  • Ekstrak Campuran Sayur Dan Buah
  • Ekstrak Jus Nenas
  • Ekstrak Timun
  • Ekstrak Bayam
  • Ekstrak Jus Lemon
  • Ekstrak Jus Betik
  • Ekstrak Lobak Merah
  • Ekstrak Jus Mangga
  • Trikalsium Fosfat
  • Asid Sitrik

CARA PENGAMBILAN

Campurkan 1 skop (20 gram) ke dalam 200ml/250ml air suam, kacau/goncang sehingga larut dan minum serta-merta selepas penyediaan. Minum air yang secukupnya sepanjang hari untuk kesan yang terbaik.

 

PANTANG LARANG :

Umur boleh ambil adalah 15 tahun ke atas. Tiada pantang larang cuma banyakkan minum air 3-4 liter sehari. Elakkan kafien, susu dan kurangkan gula.

PERINGATAN: * Hasil produk tidak sama. Hasil individu mungkin berbeza-beza.

Weight 0.7 kg

181 reviews for BioXcellent W.Line Fiber (35 Hari Supply)

  1. iza

    “Dh..sy sh consume W.LINE FIBER BIOXCELLENT, ni pon nak repeat order..⁣⁣
    sy selesa consume wline fiber sbb membetulkan dan melawaskan balik pencernaan sy..”

  2. ija

    ‘saya mmg mengamalkan waist line fiber, sangat berkesan..senanv membuang and bila lepas memnbuang pun badan rsa ringan je’

  3. suenna

    W.line membantu melawaskan pembuangan. Sbb saya Dan suami mengalami pembuangan yg Tak lawas 😄😄

  4. pino0125

    alhmdulillah… stakat nie jerawat mnja hlng. Klu dulu nak kunyah2x je, skrg ada kurng2x dh. Rsa mcm knyang je. Lpastue skrg kurng dh minum manis2x, lbh prefer air kosong. Trget nak slimkn perut sbb lemak jht bnyk kat situ. Krg xpsl2x org ckp pregnent lak. Huhuhu…

    lg 1 suka sngt sbb nak mmbuang pun xdalah ssh sngt. Asal pg msti lega dh. Xdalah nak tggu lama2x. 🙊

  5. Haliza1

    Ni kita memang makan ,sedap rasa dia pastu kurang makan , yang penting lulus kkm tauu .. ❤️❤️

    Kita minum pagi sebelom makan lepastu gi toilet sekali je ,dlu kuat makan sekarang dah kurang makan .. harga sangt berbaloi tauu @qeed.fird nanti try memang best gilaa harga pon murah je tahan sebulan

    Love @bioxcellent 🙂

  6. lisa9

    sangant berkesan ya tapi saya ubah cara pengambilan saya gabung dengan W.Line Fiber blend sekali lepas tu minum… Fuhh dahsyat puasa2 mcm ni cepat saja turun cuma nya time berbuka dan sahur sy memang akan mnum bnyk air jadi tidak lah kekurangan air… makan apa2 saja turus membuangbadan cepat susut❤️

  7. wawap0

    dh cuba memang menjadi

  8. kika

    ingat nak beli lagi untuk anak pulak..
    Sbb Saya minum w.line badan terasa ringan .perut pun dah kurang buncitnya.

  9. koli

    Alhamdulillah… lancar..hehehe
    sngt suka dgn wline
    sy nk oder lg w.line

  10. ila6/

    sbb tu sy beli
    alhamdulilah berkesan prodak ni tq

  11. Jila087

    Saya dah minum fiber dan sleanbrn ni selama 4 hari…cara saya consume supliment ni… slearbrn setengah jam selepas makan tengahari…dan fiber ni selepas makan malam….sebab saya ada gastrik angin….so saya xblh minum ketika perut kosong…..manfaat yg saya dpt dgn consume fiber niselama 4 hari ni…pagi2 mesti membuang…xde memulas2 pun…..perut pun rasa lega sikit…yg penting rasa die sedap..xsama dgn fiber Dr jenama lain yg pernah saya cuba…kena tutup hidung utk minum😁😁……manfaat dari slearbrn pula…saya consume after lunch dlm pukul 12.30…sampai pukul 6 saya masih xmakan apa2 pun..saya cuma minum air saja…xrasa lapar pun…bet badan saya sblm consume kedua2 supliment ni 64.4…after 4 hari 63.80… walaupun xbanyak lagi yg turuntetapi 4 hari consume perut rasa lega sikit…….

  12. ira23

    Ya saya minum slenbrn tu kurang la rasa lapar….
    Saya minum pagi…. Sbb tgh hari minum meal replacement
    Fobre tu xbuat saya cirit pun… Cuma lawas ja…

  13. noor54

    dri thun lps dh guna
    alhamdulilah brt bdn mkin trun
    kulit sihat

  14. polni

    Pembuangan saya lancar,, saya kurang makan rase perot lega,, ringan je
    Kalau tak sentiasa rase lapar je

  15. bina23

    Ade
    Kulit makin cerah

  16. Zulaikha_09

    Berat badan menurun…bdan jdi cergas. Mmg terbaik

  17. _Wila.09

    nak try jugalah sbb kwn dh start minum👍.dia kata ok

  18. 8pila

    Sy guna utk pelawasan. Mmg lawas

  19. riwa2344

    sy bru minum 2hari..mmg xkn rse lapar ek..nk mkn pn xde perasaan hahaha..sy beli ni sb nk sng mmbuang..mcmne sy nk tau lg ttg kebaikn w.line fiber ni..

  20. haliza34

    alhmdllh ok..xdela sakit memulas..rse nk buang dlm keadaan relax haha..

  21. kmiladna

    Sbb kwn pun dh start minum
    Baru stgh botol..so dia kata ok dh nampak kesan

  22. ros2

    Sbb sy dh makan 2botol sebelum.ini mmg elok sgt2 utk sy sbg sumber fiber dan serat

  23. yhtijah

    Yer membuang lancar

  24. fatimahkamil

    Alhamdulilah ok sgt sblum ni sy guna w.line fiber bkesan sgt..pagi2 da mbuang ssuai utk diet dan ade penurunan berat badan jgk.
    Skrg sy bru je try bioxcelent slenbrn..air pon sgt sdp rasa berry..bru bbrpe ari minum ase nya xla rsa nk mkn je..mkn pon dlm portion yg sikit.

  25. ruslina5

    Act dah makan dua botol dah sebelum ni. Mmg okay. Pagi2 je sakit perut dah nak membuang. Kalau sebelum ni mmg jenis susah membuang 😂

  26. pdina6

    Setelah sy amal kn minuman sihat..BioXcellent W Fiber…berat badan sy semakin menurun…badan terasa ringan…byak tenaga dan tak mudah penat…W.fiber mmg terbaik…

  27. hestyynani

    Produk ok. Kesan yt ketara, nak buang air jd lawas

  28. ekkaaa

    Alhamdulillah sy da berjaya turunkan 3kg setelah 1bulan try BioXcellent…rase pun sedap…senang nk minum

  29. rusnahfarid

    Mmg super..lawas buang habis…mkn byk buang lagi byk….mkn ckit pon lawas..bukan sethg produk….mkn.ckit…payah nk membauang

  30. effyfuad

    Ok ..pg mg mwmbuang tanpa sakit perut…wlpon sy ttp amik kafein dn manis…ttp berat maitain je..
    Ramai yg consume produk ni skrg. Slu abes stock kt watson..

  31. fieyna00

    Selain selburn ni Saya ada amik w.line fiber juga pun best dh la kawal makan bila makan pulak esok nyer pagi dh membuang 😅 best sgt

  32. ikmaldani

    Betul2 sedap pun sedap dgn harga yg best dgn kesan pulak nmpk
    Best 👍

  33. fahirah12

    alhamdulilah dulu sy minum w.line…sy suka sbb setiap pagi mesti sy melepas…dlu sy membuang je mesty keluar darah sbb keras…skrng sejak minum nk membuang pon senng lagi 1 dia xcirit

  34. panshaa

    Alhamdulillah
    Saya ambil 2 produk
    Paling penting bertenaga
    W.line baru minum semalam…pagi ni membuang dengan lancar

  35. munirahzakaria

    Saya ni jenis sembelit, bila2 guna waist line fiber hari2 membuang..perut pun selesa..

  36. syiraaa

    Bdan ok rasa ringan je….

  37. hazwaniee

    Bestttt yg fiber tu pg je buang air besar senang….sbb sy sembelit n jarang berak kadang smpai nanges nk kluakan hahaa…tp ni alhamdulillah lega sikit tiap pagi membuang….

  38. zakiah

    Its really good consume w line fibre. Badan rasa ringan. And berat turun cepat

  39. arahman

    Ada sis, pembuangan lancar. Sy suka klu pg2 membuang. Rasa macam kempis sikit perut tu nanti
    hihi

  40. kakakmar

    Semua ok… Mmg membuang sgt… Sesuai btl… Sebenarnya ni kali ke2 dah order… Produk terbaik… Maaf lmbt…

  41. noramajed

    yer tu masalahnye..tu nak cuba sb sister i dia dah cuba w line dia kata sgt berkesan.. so i nk try jugaklah

  42. mdrosdi

    dah cuba malam tadi
    pembuangan lancar

  43. ibu zamzuraini

    Best sgt² Produk dr Bioxcellent
    Ambik produk sliming seluar lm dh bole pakai.. baju lm byk dh bole pakai…
    Ambik colla… kulit muka rasa lembab je.. jeragat pun dh pudar
    ❤️
    Now…4kg lagi nk capai target loss weight 💞😘

  44. natrah zain

    Mmg ada masalah sembelit
    Tp lps ambil w.line lancar je membuang..

  45. mahani

    w line fiber. Puasati sangat
    Alhamdulillah. Tiap pagi membuang.

  46. masyitah

    Alhamdulillah, sejak consume produk ni mmg bantu utk membuang tiap2 hari. Jimat pun jimat sebab blh tahan sebulan lebih untuk satu bekas tu😊.

  47. sheelabi

    Dan w.line semalam ptg baru sampai
    So mlm tadi baru ambik
    I ade minum dan pagi ada motion kluar.. rase bagui jugak

  48. mumymel

    Lancar sis…okey sangat..sbb berat saya lepas bersalin naik…consume BioXcellent W.line.fiber ada susut 1kg 1 week.
    Makan pun makin kurang selera utk makanan berlemak..

  49. nik1ena

    saya dh consume botol ke 5 alhamdulillah serasi. dpt kawal selera makan. ayah saya sgt suka wline fiber sesuai juga jadi saya dgn ayah dh consume botol ke5.

  50. jay.ejay

    Tp mmg best..bukan jenis huru hara berlari nk membuang.. bangun pagi buang mcm biasa je..
    Ada masalah membuang selepas bersalin anak no.2.. tu yg try wlf.. alhamdulilah
    Sesuai..harga sgt affordable dn tahan lama

  51. ratuelsya

    😁😁fiber tu pagi pagi dh membuangg…tengahari pun membuang😁…alhamdulillah lh setakat ni😄😄

  52. rohfaiza

    Sehari saya akan membuang dlm 2 atau 3 kali setelah saya makan selepas 2jam saya akan membuang..saya suka..

  53. swiss7533

    Dah guna few pack mmg terbaik👍

  54. noratikahrodzi

    membuang
    sgt bgs2
    br mkn sekali

  55. rinagirl

    InshaALLAH Akan Teruskan Penggunaan Product Ini..,
    Alhamdulillah, Lawas Membuang Setiap Pagi Dan Tak Mengganggu Langsung Waktu Bekerja… Paling Best Xde Langsung Nak Ke Toilet Selalu…
    Badan Pun Rasa Ringan…

  56. norbihajamaludin

    Alhamdulillah..stkt ni bangun pg mudah nk mmbuang.perut pn dh kurang buncit ☺️
    Lgpn sgt2 bbaloi sbb 1 botol blh guna sbln lebih,jimat sgt.

  57. ermakhairi

    Ok..boleh nnti saya share berat turun 10kg

  58. eyraa

    Btw walaupun ad masalah pembuangan.berat mkin trun sejak amalkan

  59. helwani

    sejak minum produk ni, sy x sembelit dh..rasa kenyang cpt dan kulit bertambh cantik. Paling sy suka sbb produk ni sdp dan berkhasiat.

  60. noratikah

    Saya start consume wline fiber dari 16/11 1st day cuba esok dah membuang 😬, sehingga hari ni proses membuang sgt lancar dan badan rasa semakin ringan,rasa pun kena la dengan tekak 👍🏻👍🏻.. harap wline fiber dari BioXcellent dapat memberi mafaat kepada saya kesihatan saya.

  61. ianleerazali

    Sgt bagus utk buang air besar pagi
    Berat 68..turun 60

  62. izadealova

    klu fiber ok..berat bdn mantain & kurang kn nafsu mkn…pembuangan air pun ok

  63. kami 11

    Saya belikan untuk ibu Saya, dia cakap badan dia jadi Makin ringan sejak makan w.Line Fiber even baru masuk 2 minggu guna jadi Kali ni beli utk buat stock utk ibu and beli slenbrn utk Saya. Tak sabar nak Cuba 🥰🥰

  64. ainmd

    Ya memang terbaik sebb badan saya rasa ringan dan kawan2 tegur dah kurus 😂 sbb tu saya teruskan beli dan makan produk ni

  65. kayeusoff

    Yes, this is my 2nd month journey. Ada tapi i tetap makan buah. Konsisten minum air..

  66. suriahussin

    Hi Assalam.. nak bgth feedback lepas minum w.line sebulan berat dari 62kg skrg 60kg.. aritu try beli slenbrn ada la minum dkt seminggu lg cpt turun tu..yg best lepas minum je mst membuang..mmg terasa bdn ringan skrg..harap dpt la taget 55kg..

  67. fathat

    Iyaa sis.. so far semua oke alhamdulillah.. amalkan fiber sebab kadang susah nak buang air besar.. dah amalkan terus lncar je membuang..

  68. JSMNE

    umur saya 20 tahun dan saya baru amalkan dlm tahun ni jugak pagi saya amalkan w line fiber dan sebelum makan tengahari saya amalkan slenbrn…sepanjang perjalanan saya bersama produk bioxcellent mmg bantu banyak masalah wanita wlaupun pada usia muda bagus ada perubahan kulit warna kulit wajah tak kusam muka sentiasa flawless dan berat badan semakin turun…first saya amalkan berat badan saya 79.86 dan sekarang berat badan saya 57.89 dan saya maintain dengan produk bioecllent jee…sbb tu saya mcm excited bila tgok produk baru yg akan keluar nanti sbb tak sabar nak try☺
    bioxcellent the best 4 ever💕

  69. azeezsham

    A. Ah.. Alhamdulillah sblm ni ada mslh sembelit.. Bila mnm air ni hari2 sng membuang..brt bdn pun makin menurun..

  70. mamamadeena

    hi..sy baru 1st time nk cuba bioxcellent produk..sebelum ni sy amek produk lain..semlm hari pertama cuba fiber..sbb sy memang ada masalah pembuangan sejak dari lepas bersalin
    so feedback dari sy utk fiber tu memang best sgt2..smlm sebelum tdo sy minum dan pagi ni sgt2 lawas membuang..paling best x sakit perot memulas2 pun..x mcm produk lain sebelum ni sy mkn sgt2 sakit perot sampai x selesa 😅

  71. ismadiela

    Ok skrg selesa sgt xde masalah sembelit…kalau tak sya sllu sakit kepala kembung perut bila tak membuang 🤭🤭

  72. maladevie

    Pembuangan ok. Berat belum lagi, Kalau ada turun saya will update .

  73. aninanie

    Alhmdulillh,berkesan sangat bantu sya dlm pembungan yg lancar

  74. maziidah

    sy dh beli kali kedua dh..sbb produk ni berkesan sgt😊

  75. rapidah85

    Saya baru sebotol minum
    Dia melawaskan….. membantu membersihkan sistem pencernaan saya

  76. suesuriati

    So far ok lancar pembuangan n kulit pun elok

  77. aishah.zara

    Ade sis, ssh nk buang air.. Alhamdulillah ble buang dgn sng dia 😁😁😁

  78. sitinuraliza

    W.line tu untuk lancar buang air besar,sy memang problem buang air besar,tp alhamdulillah skg dah ok dgn w.line fiber,

  79. penny

    HI, saya rasa products ini OK, senang nak tandas, cuma nak turun berat, tak nampak kesan lagi

  80. mohdkhairul

    So far… Alhamdulillah…… Serasi…. Sistem penghadaman cantik

  81. ibuzamzu

    Tq #bioxcellent produk yg mmg terbaik..sy dh muat pakai seluar jnis lama skinny size 28..xketat dh..longgar la plk hihi..
    Happy sgt² xyah pening² nak beli baju n seluar baru 😘😘

  82. norsaadah

    Sgt2 ok..membuang ok
    Seronok sgt sbb sy susah membuang

  83. shaa_mukhtar

    Tapi saya dh minum W.Line sebulan..alhamdulillah menbuang hari2

  84. asahisan

    Yg w. Line fiber tu dh nak abis dh…tu pn ok sbb lawas sye dibuatnye…nti nk repeat lg

  85. vinohana

    Tp untuk fiber sy pn minum,, ok menbuang tu,,, mcm lemak2 yg keluar,,, tk dpt lah sy nk minum smpai 3 liter ,, kembong rase perut saya 😂

  86. emma

    Sy mkn yg fiber,mmg ad kesan,pg2 akan buang dh ringan badan tu

  87. zaireen

    Sudah alhamdulillah. Tu yg dia repeat tu.

  88. mrs eila

    Setiap pagi membuang

  89. ida_aida

    Waist line fiber .. Minum sebelum tidur ..esok pagi membuang..

  90. tisyaharis

    Minum fiber bgs.. lancarkn pembuangan.. sy sebelum ni sembelit

  91. ZURIDAHMOHAMAD

    Yup..nie pembelian ke 3 tp botol ke 4 🤭🤭 w.line mmg terbaikk..xbole kalo xde 😂😂 dah byk try product detox tp w.line mmg lain..minum setiap mlm mmg esok membuang. Ada produk detox yg Saya minum kalo setiap hari minum mesti Akan Ada arinya xbole membuang xtau la psl apa..that why I fall in love ngan w.line nie 😂😂

  92. nabilahuda

    Sy pernah Cuba y fiber tu mmg elok untk melawas kn..
    Ingt nk try y package slenbrn ni tapi xde laa plk

  93. khalida

    Mula2 sy minum w.line fiber,bgn pg tu,rs nk mmbuang,senang pulok mmbuang,hihi , bdn pun rs ringan .. hari ni dh 3ari sy minum.. Sblum xtry minum w.line fiber duk dlm tandas jgn ckp laa , lama tol .

  94. qhal7

    dia kata ok

  95. farahh

    Baik..mmg best la br 2 hari consume berat dah turun sekilo 😱..tq bioxcellent ❤️

  96. chinta_imani

    tido amek waist line fiber…tp tido mesti kene cukup 8 jam baru bangun tu terus membuang…kalau x cukup tido tghri o lps tghri baru la dpt membuang…

  97. liyanahamzah

    smlm g watson nk beli w.line tp xde da..yg ade selburm..try la selbrm tu..huhu..hrp xde mslhla..sb bile gna w.line angin dlm bdn smua kuar..xde mslh sakit kepala..migrain hilang..syukur sgt..

  98. fanazul

    Ibu consume ok, dia kata banyak melawas

  99. siti hajar

    Saya beli 2kali botol dekat watson..saya berat turun 74kg dari 80.1..sy try minum saya love terus minum bioxcellent(w.line fiber) sbb sy lambat turun sikit tak apa, sy mslah obesiti ..luar kurus tak nmpk isi obesiti..
    Alhamdulillah..terbaik bioxcellent (w.line fiber)

  100. sariza jaja

    Fiber saya dh minum smnggu ok sgt2 pmbuangan pon ok..

  101. sarizajaja

    Perubahan yg saya rasa skrg, pmbuangan senang,kerap kencing, asa bdn ringan… Bru seminggu hahahah nnti sbulan pulak cmna saya bgtau lain

  102. liyanahamzah

    w.fiber xcirit pn..xmemulas pn perut..suke sgt..tp kt watson da hbs…tggu restok blik kt watson..yg selbrn ni bru cube..so far ok..bru 2 ari cube..

  103. sarizajaja

    Bdn rasa ringan,tp xmau timbang berat lgi, trget 2 bulan bru timbang
    Nk betul minum dulu
    Heheheh xasa terlampau skit perut sgt,cuma asa cm biasa nk mbuang, jd p toilet smooth ja xperlu nk teran hehehehe

  104. misztart_rawang

    Menyesal tak beli lebih…sangat best melawaskan!

  105. nor asma

    Sy mnum 30min td sblm breakfast
    Lpas tu membuang best

  106. fieyzahyusoff

    Saya dh cuba bioxcellent memang bagus..masalah sembelit Sya pun dh ok…

  107. ngat miyati

    Sya guna prodak ini sya puas hati sudah… Kurus He.. He.. Sya nak beli lagi esok

  108. nur azlina

    so far ok..masalah pembuangan ni😅..skarang bngn pagi msti mmbuang..klu x 2 3 hari sekali bru nak mmbuang

  109. puan ajumaya

    Ok sngt sis

  110. kielaalee

    yg satu lg mmg melawaskan pembuangan. sbb sy ni mmg susah nk mmbuang

  111. sue kasmi

    Produk ni memang bagus saya dah minum

  112. zidan

    Oh ya lagi satu yang w.line tu mmg berkesan dengan saya memang tiada masalah membuang pagi…kurang mengalami sembelit sejak minum tu…the best produk…👍

  113. iffahrazak

    pembuangan sy lancar je.. suka sngt. ok itu saja.. terima kasih dgn product ni.. tunggu pesanan sy yg seterusny.. tq seller.

  114. qairun niza

    Btw, w.line fiber tu mmg berkesan. Bagus, pagi2 dh ke tandas. Kalau dulu susah nk pergi tandas

  115. rahimah abdulmanaf

    sya dh minum hampir 4 bulan.ok.mudah membuang…

  116. noracharlestim

    Sama-sama dear, product terbaik memang berkesan kalau yang masalah sembelit. Malam minum pagi memang membuang dengan lancar.

  117. Farah3

    Yes dalam masa 2mggu turun 4kilo
    Slenbrn kena bnyak minum air sbb kita akan berpeluh
    Fiber tak sakit perut tp bila membuang dia buang dgn bnyaknye hahahha

  118. norazianti

    hye….sis…sy da mnom fibre ni..alhmdulillah lawas skng..

  119. nurulsuhada

    Alhamdulillalh..ok sbb tu repeat order lg,,☺️😉
    Yg pling best bila bgun pg,mmg akn mmbuang tiap2 hari
    Sbb sya ada mslh buang air bsr…
    2ari skli bru mmbuang..perut jd sebu x sdp…bila try biox ni so far ok sgt2 mmbntu
    Hari2 mmbuang ..tu pling best,👍👍

  120. sue kasmi

    memang terbaik

  121. engku rabiyah II

    Best sngt x rase lapar bagun pagi²..

  122. rohayu

    Kulit smooth
    N perbezaan cerah

  123. nuraishah

    Sy belikn untk jiran🤗…
    Tp jiran kate best mkn tu… Senang membuang…dan xmudah lapar… Tu yg die beli smpai 3 botol tu

  124. suriani raazali

    w. line fiber ok, pagi2 dah membuang sembekit xde lagj.. 👍👍

  125. syadilaakmal

    Masa amal tu berat turun..dr 60kg ke 51kg

  126. rosliah83

    First saya minum w.line fiber …so far belum banyak perubahan ..tapi saya kerap membuang diwaktu pagi…and paling best sy senang bangun pagi

  127. ika maliana

    Smlm saya minum wline fiber sblom tido bgn pagi membuang badan jadi ringan fresh …

  128. noracharlestim

    Ke tiga kali membeli memang puas hati dengan product bioxcellent sis😊😊😍😍

  129. najwafaizail

    Haii
    Before this saya dah purchase wline fiber
    Dah saya sangat puas hati sebab saya susah nak membuang, btw skrg akan membuang tapi sakit perut memulas tu xd lah sampai berkali kali kena g toilet
    Dia sekali lepas je terus lega xd mulas lagi

  130. engku rabiyah II

    Alhamdulillah ade perubahan

  131. fatimah ‘

    Mmg terbaik …lepas minum rasa ringan badan cergas . Baru start last week …mmg amat berkesan ..alhamduliah …
    Terbaik 5 ⭐dari saya😊

  132. sue76

    Saya pun minum ni…bila buang lemak pun ikut sekali….mana tau boleh kurus…😘

  133. catherine lim

    Sebelum ini I ambil w.line shj
    I biasa minum sebelum tidur then esok pagi buang air besar byk🤭
    So far so good
    Maintain weight i

  134. norzalilamdnoor

    Saya pun baru ja minum ni ..membuang ok juga ..nak bagi kempis perut ja..ni ..nak kurus juga la ..boleh syorkan tak nak minum yg mana lagi ..yg untuk dalaman sama ..

  135. lynda jaafar

    Bila nk buang pon senang..

  136. lynda jaafar

    Dah mkn 1botoi setengah trun 5kg dah..

  137. hazwaneymuda

    So far sngt2 okay.. sy yg jenis susah membuang.. dengan wline fiber dah tak risau…

  138. andunajo97

    Evening admin, nak bgthu feedback lepas 4hari consume waist line fiber, sgt bkesan utk org yg ada masalah sembelit. Tak rugi beli sbb ianya betul2 bkesan.

    TQ admin 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

  139. rojiahnijen

    Produk nie bagus..nie dah kali kedua sya oder.Tadi dah terima brg nya.Dlm keadaan baik Ada byk perubahan.Berat badan dah turun dri 65 kg .Skrg dah 62 5 kg cmtu,botol pertama dah tinggal sikit..Nie oder botol kedua.

  140. mohdkhairul

    Assalamualaikum..saya beli ya….dh jadi regular cutomer.first time belikn untuk wife….kali ke3 sy yg consume dengan product.
    Kali ke 4 ni saya dan wife consume….serasi dengan badan.

  141. johannah

    Hello morning! Dah try w line
    Harini mmbuang dgn lancar

  142. sitinoramirah12

    Ya..bnyak kesan..senang untk buang air besar..hari2…badan rsa ringan..

  143. mohd nazri

    memang berkesan….

  144. mohd nazri

    sangat puas hati….minum malam..esoknye mmbuang….badan rase ringan sikit

  145. yoyongjack

    Mmg okey sis fiber tu…plg best skin da kurg alergik..ni nk try slenBRN tgk kebaikan produk ni ckp bole tegangkan buah dada😊..sbb tu nk try

  146. iedaisma

    alhamdulillah..setakat ni sy dpt kawal pmakann sy,😁 dan berat jgk trun walaupun xbnyk..sbb sy kurg bsenam😅

  147. jatieyyy

    ada sis
    mkn tu kenyang ja rasa
    hehehe

  148. nanimerani

    So far saya consume ok
    Membantu melawaskan pembuangan

  149. noamibella

    Mlm tdi dh try w.line fiber. Bgun pagi bdan sgt ringan dn snang mmbuang😅.

  150. sarida88

    terbaik 😘😘 kakak sis pun dah start minum yg fibre..

  151. aryanhakimi

    Hihi…yg aritu dh order fiber tu..sy jenis susah membuang.. 3 hari skali baru la mbuang.. Lps consume fiber lawas..hari² membuang lega rasa

  152. zahafiza

    Belum cuba lg, tp beli a few months back masa promo. Tp my most fav product is W.line fiber. Sbb dia pelawas semulajadi. Minum malam, esok pagi terus ke toilet. Perut rasa sangat selesa. Nanti dh try acai berry sy bg feedback K.

  153. izzaty.yacob

    Maaf sy baru perasan msg ni. So far the product works well to me. Membantu sistem pencernaan sy bertambah baik. Kurang selera makan. Pinggang macam tampak ramping, perut sy pun x mudah buncit. Sebab sy minum pun skip2 ni sbb jenis kuat makan. 😛 Tp baru2 ni saya minum quite consistent so my skin getting better especially my face skrg breakout teruk sbb mungkin salah pakai product. Skrg kulit makin membaik.

  154. eriesyaariana

    Minum lh W. Line Fiber confirm tak sembelit 😁😁😁

  155. sofea2u

    Sekrg continue dengan w. Line , lagi best sebab dia bagi mudah nak membuang, lawas lancar😍, jimat pun jimat sebb saya ambil 1/2 skop je… Kalau 1 skop penuh jadi kerap sgt ke toilet pulak

  156. Siti Hijrah

    Sy skrg dh tak ada masalah sembelit setelah mengamalkan W. L ni

  157. safarina1

    Ada perubahan sis. Sy mmg jenis susah membuang 😅 Kadang 3-4 hari sekali baru membuang. Bila consume ni tiap malam before sleep, pagi2 mesti terus ke toilet. Suka! 😍

  158. norzazilabintimdnoor

    Dah beli yg w.fiber tu dah minum dah memang terbaik

  159. noracharlestim

    Masalah sembelit tiada lagi sis
    Sejak amalkan w.line

  160. lyaqamara

    Minum yg detox tu mmg betul2 cuci usus..kasi bersih betul..lps detox baru continue ngan collagen punya..yg warna biru tu..sedap lg

  161. shafikafirdausjim

    Minum semalam then pagi tdi nahhh amik kauuuu. Rasa lega sbb dh lama nk cri yg boleh lawas dan x perit beli minum..

  162. jierose76

    Tdah banyak kali repeat order… Fiber n diamond mmg terbaekkkkkkkkkk… He he he.. Ssh nak dpt promosi macam ni… Sll la buat promosi… Semoga murah reseki selalu…

  163. mohdkhairulanwarantazam

    Good product….. Suitable for me…… Trusted seller… Recommended seller

  164. muzzana

    Minum yg air hijau tu …
    Esok terus membuang…
    Memang bagus ambik untuk yg sembelit

  165. spiceup_your_life_

    dah purchase 2 botol fibre mmg bgus 👍

  166. nurabdullah9

    Ok.. Berkesan utk detox..

  167. emelda3105

    Dah try 2 malam minum fiber sebelum tidur, memang lancar proses perkumuhan saya.

  168. ilaiskandarizal

    produk bagus untuk melawaskan .. sesuai untuk yang ada masalah sembelit

  169. Mila Saiful

    Mmg bgos fiber nie setiap pg mmbuang.. Tkde lg masalah sembelit

  170. fatihayfay

    Terbaikkkk.Kali ke3 repeat ni maknanya memang best la kan.kali ni try sekali dengan slenbrn pulak.

  171. pokji88

    Produk ok. Semalam sampai try minum sekali. Pagi ni senang buang air besar.

  172. ikabedot

    Mlm td bru start mnum…wow pg2 lg dh braksi 🥰

  173. Lynda Jaafar

    sy dah trun 7kg…air manis xminum dah..bila p keja ramai kwn tegur kata kurus..

  174. fatihayfay

    Dah botol ke4 dah.best sgt produk ni.seller pun cepat respon.kali ni ade freegift lg.best!
    2nd purchase.kali ni cepat2 beli walaupun ade stock lg sbb best sgt produk ni.ade free pulak tu.best!

  175. Rushila Esya

    ada nampak kesan2nye..masalah penghadaman dah ok, kulit dah tak kusam,glowing,kulit dah xkering, berat mula menurun.

  176. panaceabeauty

    Ok… product bagus…berkesan as detox

  177. Miza Aziz

    ..ya..saya sudah habis 3 botol..sngat berkesan…

  178. azeezsamsudin

    Alhamdulillah brg slmt sampai.. Packing bgs.. Dh bnyk kali beli dkt seller cni.. Mnm air ni nmpk bnyk perubahan. Sng nk mbuang.. Kulit muka smkin cerah..alhamdulillah.. Terbaik

  179. CINTAHATIASRO

    w.line mmg mbntu msalah pembuangan sy..

  180. nurimanbtyusof

    Wow trun 1 kg

  181. Muhd Hisam

    Alhamdulilah..terbaik buat permulaan ni..

Add a review
Dapatkan Hanya di: