BioXcellent W.Line Fiber (35 Hari Supply)

(60 customer reviews)

Bioxcellent bukan jenama ubat, ia adalah makanan. Ia terdiri daripada makanan pemakanan penting yang diperlukan untuk tubuh dan kulit yang sihat.

Produk untuk Detox
Sesuai utk mereka yg bermasalah Sembelit

Pengunaan Untuk 35 Hari
Produk ini selamat di gunakan & standard penyulingan yang di luluskan oleh KKM dan GMP.

Memberi Kesan Seawal 7 hari.

RM60.70

KELEBIHAN

  • Mengurangkan berat badan (kesan Detox yang bersifat free radikal)
  • Meningkatkan respon imune. (Pertahanan badan)
  • Rasa yang enak daripada buah-buahan & sayuran asli.
  • Mengawal tahap kolesterol.
  • Mencegah berat badan berlebihan.
  • Memutihkan kulit.
  • Menghalang pembentukan melanin, punca kulit menjadi gelap.
  • Sesuai untuk lelaki & wanita.

RAMUAN

  • Ekstrak Jus Epal
  • Maltodekstrin
  • Fruktos
  • Acacia Gum
  • Ekstrak Campuran Sayur Dan Buah
  • Ekstrak Jus Nenas
  • Ekstrak Timun
  • Ekstrak Bayam
  • Ekstrak Jus Lemon
  • Ekstrak Jus Betik
  • Ekstrak Lobak Merah
  • Ekstrak Jus Mangga
  • Trikalsium Fosfat
  • Asid Sitrik

CARA PENGAMBILAN

Campurkan 1 skop (20 gram) ke dalam 200ml/250ml air suam, kacau/goncang sehingga larut dan minum serta-merta selepas penyediaan. Minum air yang secukupnya sepanjang hari untuk kesan yang terbaik.

 

PANTANG LARANG :

Umur boleh ambil adalah 15 tahun ke atas. Tiada pantang larang cuma banyakkan minum air 3-4 liter sehari. Elakkan kafien, susu dan kurangkan gula.

PERINGATAN: * Hasil produk tidak sama. Hasil individu mungkin berbeza-beza.

Weight 0.7 kg

60 reviews for BioXcellent W.Line Fiber (35 Hari Supply)

  1. iza

    “Dh..sy sh consume W.LINE FIBER BIOXCELLENT, ni pon nak repeat order..⁣⁣
    sy selesa consume wline fiber sbb membetulkan dan melawaskan balik pencernaan sy..”

  2. ija

    ‘saya mmg mengamalkan waist line fiber, sangat berkesan..senanv membuang and bila lepas memnbuang pun badan rsa ringan je’

  3. suenna

    W.line membantu melawaskan pembuangan. Sbb saya Dan suami mengalami pembuangan yg Tak lawas 😄😄

  4. pino0125

    alhmdulillah… stakat nie jerawat mnja hlng. Klu dulu nak kunyah2x je, skrg ada kurng2x dh. Rsa mcm knyang je. Lpastue skrg kurng dh minum manis2x, lbh prefer air kosong. Trget nak slimkn perut sbb lemak jht bnyk kat situ. Krg xpsl2x org ckp pregnent lak. Huhuhu…

    lg 1 suka sngt sbb nak mmbuang pun xdalah ssh sngt. Asal pg msti lega dh. Xdalah nak tggu lama2x. 🙊

  5. Haliza1

    Ni kita memang makan ,sedap rasa dia pastu kurang makan , yang penting lulus kkm tauu .. ❤️❤️

    Kita minum pagi sebelom makan lepastu gi toilet sekali je ,dlu kuat makan sekarang dah kurang makan .. harga sangt berbaloi tauu @qeed.fird nanti try memang best gilaa harga pon murah je tahan sebulan

    Love @bioxcellent 🙂

  6. lisa9

    sangant berkesan ya tapi saya ubah cara pengambilan saya gabung dengan W.Line Fiber blend sekali lepas tu minum… Fuhh dahsyat puasa2 mcm ni cepat saja turun cuma nya time berbuka dan sahur sy memang akan mnum bnyk air jadi tidak lah kekurangan air… makan apa2 saja turus membuangbadan cepat susut❤️

  7. wawap0

    dh cuba memang menjadi

  8. kika

    ingat nak beli lagi untuk anak pulak..
    Sbb Saya minum w.line badan terasa ringan .perut pun dah kurang buncitnya.

  9. koli

    Alhamdulillah… lancar..hehehe
    sngt suka dgn wline
    sy nk oder lg w.line

  10. ila6/

    sbb tu sy beli
    alhamdulilah berkesan prodak ni tq

  11. Jila087

    Saya dah minum fiber dan sleanbrn ni selama 4 hari…cara saya consume supliment ni… slearbrn setengah jam selepas makan tengahari…dan fiber ni selepas makan malam….sebab saya ada gastrik angin….so saya xblh minum ketika perut kosong…..manfaat yg saya dpt dgn consume fiber niselama 4 hari ni…pagi2 mesti membuang…xde memulas2 pun…..perut pun rasa lega sikit…yg penting rasa die sedap..xsama dgn fiber Dr jenama lain yg pernah saya cuba…kena tutup hidung utk minum😁😁……manfaat dari slearbrn pula…saya consume after lunch dlm pukul 12.30…sampai pukul 6 saya masih xmakan apa2 pun..saya cuma minum air saja…xrasa lapar pun…bet badan saya sblm consume kedua2 supliment ni 64.4…after 4 hari 63.80… walaupun xbanyak lagi yg turuntetapi 4 hari consume perut rasa lega sikit…….

  12. ira23

    Ya saya minum slenbrn tu kurang la rasa lapar….
    Saya minum pagi…. Sbb tgh hari minum meal replacement
    Fobre tu xbuat saya cirit pun… Cuma lawas ja…

  13. noor54

    dri thun lps dh guna
    alhamdulilah brt bdn mkin trun
    kulit sihat

  14. polni

    Pembuangan saya lancar,, saya kurang makan rase perot lega,, ringan je
    Kalau tak sentiasa rase lapar je

  15. bina23

    Ade
    Kulit makin cerah

  16. Zulaikha_09

    Berat badan menurun…bdan jdi cergas. Mmg terbaik

  17. _Wila.09

    nak try jugalah sbb kwn dh start minum👍.dia kata ok

  18. 8pila

    Sy guna utk pelawasan. Mmg lawas

  19. riwa2344

    sy bru minum 2hari..mmg xkn rse lapar ek..nk mkn pn xde perasaan hahaha..sy beli ni sb nk sng mmbuang..mcmne sy nk tau lg ttg kebaikn w.line fiber ni..

  20. haliza34

    alhmdllh ok..xdela sakit memulas..rse nk buang dlm keadaan relax haha..

  21. kmiladna

    Sbb kwn pun dh start minum
    Baru stgh botol..so dia kata ok dh nampak kesan

  22. ros2

    Sbb sy dh makan 2botol sebelum.ini mmg elok sgt2 utk sy sbg sumber fiber dan serat

  23. yhtijah

    Yer membuang lancar

  24. fatimahkamil

    Alhamdulilah ok sgt sblum ni sy guna w.line fiber bkesan sgt..pagi2 da mbuang ssuai utk diet dan ade penurunan berat badan jgk.
    Skrg sy bru je try bioxcelent slenbrn..air pon sgt sdp rasa berry..bru bbrpe ari minum ase nya xla rsa nk mkn je..mkn pon dlm portion yg sikit.

  25. ruslina5

    Act dah makan dua botol dah sebelum ni. Mmg okay. Pagi2 je sakit perut dah nak membuang. Kalau sebelum ni mmg jenis susah membuang 😂

  26. pdina6

    Setelah sy amal kn minuman sihat..BioXcellent W Fiber…berat badan sy semakin menurun…badan terasa ringan…byak tenaga dan tak mudah penat…W.fiber mmg terbaik…

  27. hestyynani

    Produk ok. Kesan yt ketara, nak buang air jd lawas

  28. ekkaaa

    Alhamdulillah sy da berjaya turunkan 3kg setelah 1bulan try BioXcellent…rase pun sedap…senang nk minum

  29. rusnahfarid

    Mmg super..lawas buang habis…mkn byk buang lagi byk….mkn ckit pon lawas..bukan sethg produk….mkn.ckit…payah nk membauang

  30. effyfuad

    Ok ..pg mg mwmbuang tanpa sakit perut…wlpon sy ttp amik kafein dn manis…ttp berat maitain je..
    Ramai yg consume produk ni skrg. Slu abes stock kt watson..

  31. fieyna00

    Selain selburn ni Saya ada amik w.line fiber juga pun best dh la kawal makan bila makan pulak esok nyer pagi dh membuang 😅 best sgt

  32. ikmaldani

    Betul2 sedap pun sedap dgn harga yg best dgn kesan pulak nmpk
    Best 👍

  33. fahirah12

    alhamdulilah dulu sy minum w.line…sy suka sbb setiap pagi mesti sy melepas…dlu sy membuang je mesty keluar darah sbb keras…skrng sejak minum nk membuang pon senng lagi 1 dia xcirit

  34. panshaa

    Alhamdulillah
    Saya ambil 2 produk
    Paling penting bertenaga
    W.line baru minum semalam…pagi ni membuang dengan lancar

  35. munirahzakaria

    Saya ni jenis sembelit, bila2 guna waist line fiber hari2 membuang..perut pun selesa..

  36. syiraaa

    Bdan ok rasa ringan je….

  37. hazwaniee

    Bestttt yg fiber tu pg je buang air besar senang….sbb sy sembelit n jarang berak kadang smpai nanges nk kluakan hahaa…tp ni alhamdulillah lega sikit tiap pagi membuang….

  38. zakiah

    Its really good consume w line fibre. Badan rasa ringan. And berat turun cepat

  39. arahman

    Ada sis, pembuangan lancar. Sy suka klu pg2 membuang. Rasa macam kempis sikit perut tu nanti
    hihi

  40. kakakmar

    Semua ok… Mmg membuang sgt… Sesuai btl… Sebenarnya ni kali ke2 dah order… Produk terbaik… Maaf lmbt…

  41. noramajed

    yer tu masalahnye..tu nak cuba sb sister i dia dah cuba w line dia kata sgt berkesan.. so i nk try jugaklah

  42. mdrosdi

    dah cuba malam tadi
    pembuangan lancar

  43. ibu zamzuraini

    Best sgt² Produk dr Bioxcellent
    Ambik produk sliming seluar lm dh bole pakai.. baju lm byk dh bole pakai…
    Ambik colla… kulit muka rasa lembab je.. jeragat pun dh pudar
    ❤️
    Now…4kg lagi nk capai target loss weight 💞😘

  44. natrah zain

    Mmg ada masalah sembelit
    Tp lps ambil w.line lancar je membuang..

  45. mahani

    w line fiber. Puasati sangat
    Alhamdulillah. Tiap pagi membuang.

  46. masyitah

    Alhamdulillah, sejak consume produk ni mmg bantu utk membuang tiap2 hari. Jimat pun jimat sebab blh tahan sebulan lebih untuk satu bekas tu😊.

  47. sheelabi

    Dan w.line semalam ptg baru sampai
    So mlm tadi baru ambik
    I ade minum dan pagi ada motion kluar.. rase bagui jugak

  48. mumymel

    Lancar sis…okey sangat..sbb berat saya lepas bersalin naik…consume BioXcellent W.line.fiber ada susut 1kg 1 week.
    Makan pun makin kurang selera utk makanan berlemak..

  49. nik1ena

    saya dh consume botol ke 5 alhamdulillah serasi. dpt kawal selera makan. ayah saya sgt suka wline fiber sesuai juga jadi saya dgn ayah dh consume botol ke5.

  50. jay.ejay

    Tp mmg best..bukan jenis huru hara berlari nk membuang.. bangun pagi buang mcm biasa je..
    Ada masalah membuang selepas bersalin anak no.2.. tu yg try wlf.. alhamdulilah
    Sesuai..harga sgt affordable dn tahan lama

  51. ratuelsya

    😁😁fiber tu pagi pagi dh membuangg…tengahari pun membuang😁…alhamdulillah lh setakat ni😄😄

  52. rohfaiza

    Sehari saya akan membuang dlm 2 atau 3 kali setelah saya makan selepas 2jam saya akan membuang..saya suka..

  53. swiss7533

    Dah guna few pack mmg terbaik👍

  54. noratikahrodzi

    membuang
    sgt bgs2
    br mkn sekali

  55. rinagirl

    InshaALLAH Akan Teruskan Penggunaan Product Ini..,
    Alhamdulillah, Lawas Membuang Setiap Pagi Dan Tak Mengganggu Langsung Waktu Bekerja… Paling Best Xde Langsung Nak Ke Toilet Selalu…
    Badan Pun Rasa Ringan…

  56. norbihajamaludin

    Alhamdulillah..stkt ni bangun pg mudah nk mmbuang.perut pn dh kurang buncit ☺️
    Lgpn sgt2 bbaloi sbb 1 botol blh guna sbln lebih,jimat sgt.

  57. ermakhairi

    Ok..boleh nnti saya share berat turun 10kg

  58. eyraa

    Btw walaupun ad masalah pembuangan.berat mkin trun sejak amalkan

  59. helwani

    sejak minum produk ni, sy x sembelit dh..rasa kenyang cpt dan kulit bertambh cantik. Paling sy suka sbb produk ni sdp dan berkhasiat.

  60. noratikah

    Saya start consume wline fiber dari 16/11 1st day cuba esok dah membuang 😬, sehingga hari ni proses membuang sgt lancar dan badan rasa semakin ringan,rasa pun kena la dengan tekak 👍🏻👍🏻.. harap wline fiber dari BioXcellent dapat memberi mafaat kepada saya kesihatan saya.

Add a review
Dapatkan Hanya di: