BioXcellent Cupplus (35 Hari Supply)

(22 customer reviews)

Bioxcellent bukan jenama ubat, ia adalah makanan. Ia terdiri daripada makanan pemakanan penting yang diperlukan untuk tubuh dan kulit yang sihat.

Produk untuk Payudara dan Pencerahan Kulit

Pengunaa Untuk 35 Hari

Ramuan BioXcellent Cupplus mengandungi yang diuji secara klinikal untuk meningkatkan pencerahan kulit, keanjalan payudara dan kulit cerah bersinar.

Produk ini selamat di gunakan & standard penyulingan yang di luluskan oleh KKM dan GMP.

Memberi Kesan Seawal 7 hari.

RM65.99

KELEBIHAN

  • Menambah saiz payudara, menjadikan ia lebih pejal, tegang dan terangkat.
  • Memadatkan punggung yang mengendur & jatuh
  • Mencerah serta menggebukan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara).
  • Menganjalkan kulit yang melendut dan kedutan halus pada Payudara.
  • Mencegah keputihan dan senggugut
  • Menambah tenaga dan kecergasan
  • Membesarkan kembali payudara yang mengalami pertumbuhan yang terbantut.
  • Membentuk payudara lebih padat berisi.
  • Menghalus dan menegangkan kulit payudara.
  • Menaikkan payudara kendur & jatuh
  • Mencantikkan payudara leper
  • Memontokkan payudara

RAMUAN

  • Acacia Gum
  • Buah Betik
  • Pueraria Lobata
  • Ubi Bit Merah
  • Ekstrak Halba / Fenugreek

CARA PENGAMBILAN

Campurkan 1 skop (20 gram) ke dalam 200ml/250ml air suam, kacau/goncang sehingga larut dan minum serta-merta selepas penyediaan. Minum air yang secukupnya sepanjang hari untuk kesan yang terbaik.

 

PERINGATAN: * Hasil produk tidak sama. Hasil individu mungkin berbeza-beza.

Weight 0.7 kg

22 reviews for BioXcellent Cupplus (35 Hari Supply)

  1. laikha4u

    BIOXCELLENT.. saya baru cuba nak makan bioxcellent ni.. Baru ambil awal bln aritu dalam 4hb macamtu.. Mula2 agak takut nak cuba minum sbb saya ada atsma.. Saya minta nasihat dr wakil produk ni.. So saya cuba minum.. Saya minum dalam 10 hari mcmtu tengok macam ada kesan kulit lembab.. Sampai sekarang nampak mcm sikit glowing.. Tak ada sembelit.. Alhamdulillah.. Recommended.. Tq BIOXCELLENT..

  2. girui87

    Ye, baru satu botol tue pun ada lagi dua tiga scop lagi tinggal, breast dah rasa tegang..saya x tahu cust lain, tapi untuk saya kulit saya pun rasa lembab juga, 2 in 1 kan. Terbaik, saya suka..lepas nie saya konsisten dgn produk nie jea..πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ’–

  3. alyaa

    Bnyk product dah cuba… Tapi x sehebat Bioxcellent… Dlm masa semingu dah napak perubahan… Alhamdulilah syukur… Saya x akn pilih yg lain dah… Cukup Bioxcellent mdampingi saya… Saya cukup2 puashati… Thanks Bioxcellent

  4. yehet

    sedapp

  5. narita salleh

    Alhamdulillah.. Bioxcellent sesuai sangat bagus untuk saya
    Mula2 saya makan colla.w habis 4 botol lepas tu saya try cup plus plak dah habis 3 botol.. Saya puas hati sangat 😊

  6. zubaidah

    Cup plus OK.. Da masuk botol ke 2
    Kulit bersih sikit2

  7. dila ahlia

    Okay asalnya terbaik melembapkan kulit dan menegangkan payudara saya

  8. dila ahlia

    Dah hampir setahun saya Terai terbaik macam macam produk saya dah try tapi semuanya tak okey makan dalam berapa bulan pun tak berkesan tapi produk ini sangat terbaik tepat pilihan saya terbaik lagi satu senang nak dapat dah tak ragu-ragu lagi di mana mana ada jual senang nak dapat tanda siring pun ada 😘😘😘😘
    Sebelum ni saya suka beli produk dekat kedai jamu jamu member saya semua marah saya minum produk tu sebab tak ada tanda sirim bila saya minum produk ni sudah dua orang member saya pun ikut beli dia pun puji perubahan sangat bagus dekat saya

  9. siti zubaidah

    Sy ni ibu kepada 6org cahayamata, bru lps berhnti kerja sbb nak jaga ank2.. Lps bersalin ank ke6.. Sy jdi xterurus.. Kulit kusam, badan da mula x fit (gelebeh sana sini) sy mula start kenal bioxcellent ni masa tgk review artis dlm fb.. Yg buat menyakinkan lgi sy utk cuba bioxcellent ni sbb dijual di pasaran drugstore.. Mula2 try cupplus, mmg terasa la kesan die.. Kulit jdi cerah, Kulit Muka kusam pun da berseri.. Suami pun tegur nmpk perubahan.. Start tu sy beli collawhite plk. Pastu Cuba slenbrn pulak utk penjagaan berat bdn.. Mmg berkesan, sbb perut xrasa lapar.. Berat pun da mula turun 2kg dlm masa 2week.. Walaupun sy mkn produk bioxcellent ni, air kosong sy xpenah skip.. Sy mmg bnyk Minum air kosong..

  10. aaaaaaafiqah

    Ok sangat
    Alhamdulillah
    Saya dah tak Senggugut
    Badan selalu lenguh sebelum ni, minum tu alhamdulillah tak sakit dh badan

  11. sue76

    Memang terbaik ❀️ bangun pagi muka rase lembab jer…bertenaga… payudara rasa tegang🀭…
    Memang bestlah

  12. mahani

    Kulit pun dh mkin lembab
    Suka suka suka

  13. -caahhh

    ada😍😍😍 pagi pagi je kulit rasa lembab.. suka sangat.. lepas tu masalah sembelit saya pon berkurang.. alhamdulillah.

  14. izadealova

    cupplus pun ok…kulit pun x kering…n kulit nmpk cerah…

  15. agustinalong

    Hari ni ngam ii satu minggu try produck bioXcellent ni, produk yang saya cuba ialah slenbrn ngan cupplus. Serious lah saya menyesal kenapa awal ii tak cuba 😭😌. Slepas minum cupplus ni, bagian breast memang jadi padat dah, dan sepanjang bangun je pagi mesti bersemangatttt, kulit pun mula lembab, tapi kalau putih blum lah lagi nampak sangat, tapi apa pun memang the besttt lahh 1 minggu blh nampak kesannn 😍

  16. azeezsham

    Lps tu nmpk perubahan pada wajah.. Kulit semakin tegang n putih..

  17. fie iskandar

    Perubahan pada payudara rasa sedikit pejal & besar ckit 😁

  18. fina

    Bila bangun pagi Hari muka nampak lembap je ..

  19. siti aisyah

    Sy consistent mnum yg ini.. Mmg ok…nmpk perubahan.. Kulit cerah, bersih n aset anggota bdn pon mnjd…

  20. monicachongtingting

    So far memg nampak kesan sebap tu mahu repeat order hehe.. terutama yg cupplus tu memg best klu time period tak sakit sengugut.. πŸ‘πŸ»

  21. noamibella

    Cupplus is the best ever supplement. Before sy ada order cupplus utk try. The result mmg bgus.

  22. aryanhakimi

    Baruni order yg 3 jenis tu colla cupp n slernburn.. Best..tp baru 3 hari mnum arini stop dlu sbb period

Add a review
Dapatkan Hanya di: