Sale!

๐‚๐‡๐Ž๐‚๐Ž ๐Œ๐ˆ๐‹๐Š ๐‘๐„๐๐‹๐€๐‚๐„๐Œ๐„๐๐“ + [๐Œ๐ž๐ง๐ฎ๐ซ๐ฎ๐ง๐ค๐š๐ง ๐›๐ž๐ซ๐š๐ญ ๐›๐š๐๐š๐ง]

๐“๐„๐‘๐‡๐€๐ƒ ๐Š๐„๐๐€๐ƒ๐€ 2๐ŸŽ๐ŸŽ ๐’๐„๐“ ๐’๐‡๐‰!

Siapa yang sentiasa rasa lapar dan susah untuk kawal berat badan? ๐Ÿค”

Choco Milk Replacement ๐Ÿซ satu- satunya produk makanan yang bertindak sebagai penggantian makanan harian anda . Dengan berasaskan 100% bahan botani yang kaya dengan vitamin dan mineral, kini anda tidak perlu risau lagi untuk mendapatkan berat badan yang ideal ! โค๏ธ

Memang Sesuai untuk korang yang:
-Suka makan berlemak
-Kurang Makan seat
-tiada masa bersenam
-penggemar makanan

Ini lah Tanda-Tanda makan berlebihan ๐Ÿค”
1.Sakit Perut
2.Tekanan
3.Kembung
4.Sakit Kepala
5.Cepat letih

๐Œ๐€๐๐…๐€๐€๐“ ๐๐€๐‡๐€๐ ๐”๐“๐€๐Œ๐€ ๐Ÿคฉ :-
๐—ž๐—ผ๐—ฝ๐—ถ ๐—›๐—ถ๐—ท๐—ฎ๐˜‚:membantu meningkatkan keupayaan pembakaran lemak badan kita. Dengan meningkatkan pembebasan enzim pembakaran lemak di dalam badan.
๐—ฉ๐—ถ๐˜๐—ฎ๐—บ๐—ถ๐—ป ๐—–:Membantu memperbaiki sel kulit
๐—ž๐—ผ๐—ป๐—ท๐—ฎ๐—ฐ ๐—š๐˜‚๐—บ: mewujudkan rasa kenyang dan membantu mengurangkan pengambilan kalori

Bukan itu sahaja , selain ๐ฆ๐ž๐ฆ๐›๐š๐ง๐ญ๐ฎ ๐ฆ๐ž๐ง๐ฎ๐ซ๐ฎ๐ง๐ค๐š๐ง ๐›๐ž๐ซ๐š๐ญ ๐›๐š๐๐š๐ง , ๐œ๐ก๐จ๐œ๐จ ๐ฆ๐ข๐ฅ๐ค ๐ซ๐ž๐ฉ๐ฅ๐š๐œ๐ž๐ฆ๐ž๐ง๐ญ ๐ฃ๐ฎ๐ ๐š ๐›๐ž๐ซ๐ฉ๐ž๐ซ๐š๐ง๐š๐ง ๐Ÿ˜˜ :-
โ€ข Memberi rasa kenyang sepanjang hari .
โ€ข Mengurangkan pengambilan kalori berlebihan sepanjang hari.
โ€ข Memberikan kulit lebih sihat dan licin.

Dengan berperisa coklat yang pekat dan haruman choco yang mengasyikkan , pasti membuatkan pengguna terbuai dek keindahan rasa coklat ini โค๏ธ๐Ÿซ

Sudah semestinya produk kami sesuai untuk semua pengguna seawal usia 17 tahun ke atas , lelaki dan wanita ๐Ÿ’•

JOM dapatkan berat badan yang lebih ideal dengan CHOCO MILK REPLACEMENT !MENT !

RM39.70 RM35.70

๐‚๐ก๐จ๐œ๐จ ๐Œ๐ข๐ฅ๐ค ๐‘๐ž๐ฉ๐ฅ๐š๐œ๐ž๐ฆ๐ž๐ง๐ญ + ๐Ÿซ satu- satunya produk makanan yang bertindak sebagai penggantian makanan harian anda . Dengan berasaskan 100% bahan botani yang kaya dengan vitamin dan mineral, kini anda tidak perlu risau lagi untuk mendapatkan berat badan yang ideal๐Ÿ˜ !

Memang Sesuai untuk korang yang:

-Suka makan berlemak

-Kurang Makan seat

-tiada masa bersenam

-penggemar makanan

Ini lah Tanda-Tanda makan berlebihan ๐Ÿค”

1.Sakit Perut

2.Tekanan

3.Kembungย 

4.Sakit Kepala

5.Cepat letih

21 reviews for ๐‚๐‡๐Ž๐‚๐Ž ๐Œ๐ˆ๐‹๐Š ๐‘๐„๐๐‹๐€๐‚๐„๐Œ๐„๐๐“ + [๐Œ๐ž๐ง๐ฎ๐ซ๐ฎ๐ง๐ค๐š๐ง ๐›๐ž๐ซ๐š๐ญ ๐›๐š๐๐š๐ง]

  1. Hykal Hy

    So Saya dh try minum….so far mmg kenyang sangattttt…..even dia Rasa lapar…but I take a banana sebijiโ˜บ๏ธ…terus Rasa kenyang macam Makan nasi sepinggan๐Ÿ˜…..you guys must take this okayyy….grab now at watsons…….this betulยฒ review okayyy….bukan paid review tauuu…..this is my experience with BioXcellent choco milk Ni๐Ÿ’‹…….

  2. leeyaaj

    Terbaik choco milk ni..sampai kemalam rasa kenyang jaโ™ฅ๏ธโ˜บ๏ธ

  3. miratah

    Sedap. Dah cuba minum 2hari.. blh buat sy tahan lapar. Nk sedap lg sy tmbah susu low fat shake skali. Nikmat ๐Ÿคฃ

  4. azizahcharles

    Barang dah sampai dengan selamat..rasa choco sedap sangat..selera makan dah berkurang dan berat badan pun terasa dah turun sedikit..memang best sangat๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ terima kasih erk

  5. mashi

    Chocomilk memang bg kenyang

  6. ardiniizzati

    Been consuming for only several days so not sure how it really works. But not as hungry during the day. Thanks ๐Ÿ˜Š

  7. cheqyasmine

    Best guna, rasa choco dia mmg sedap
    Puasa pon rsa brtenga

  8. missciklove

    Smlm sahur minum ok la x rs lapar ble minum saller pn ok ๐Ÿฅฐ

  9. ummuhanieymoon

    Dah guna hari ni untk puasa. Boleh tahan rasa lapar hari ni. Dan ada tenaga sikit buat kerja. Takda la cepat lapar. Rasa pun sedap, nyum nyum..

  10. aiesyaseny

    Dah cuba..sahur minum kenyang sampai berbuka.. t.kasih ๐Ÿฅฐ

  11. fatinsyuhadabtroskin

    Sedapp dan mengenyangkan

  12. zahidahilmi

    Baru try dalam seminggu macam tu, ada la lost +-1kg, tapi tak sure la sebab puasa or sebab consume air ni. Btw saya amalkan air ni time sahur and memang sepanjang hari tu tak rasa lapar pun. Bila berbuka pun makan sikit ja sebab kurang selera makan. Maybe berkesan la kot kan ๐Ÿ˜ท

  13. cknorhidayah

    Alhamdulillah…terbaikkk..rase pn sedap..kenyang sepanjang hari berpuasa..minum masa sahur..kalori pn rendah..๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

  14. nazniva

    Setakat ni rasa kenyang dan tahan lapar.. Hehe

  15. gadis.handsocks

    Buy 2 get 1 free. Not sure tersilap ke mmg free. First day minum time sahur + roti wholemeal 2 keping masih tak rasa lapar walaupun ada tidur dan buat kerja. will see the result for next few weeks. Will repeat once finish !

  16. nadirahyunos89

    Hi..alhamdulillah lost 1kg..minum rasa kenyang smpai berbuka..

  17. einadaleena

    sudah 4 ari saya mnum choco milk ni…mmg rasa kenyang dan tiada selera mkn…mudahan berat saya trun dgn cpat

  18. cikknow

    pebelian kali kedua, kali ni ii nk try detox mmg kurang kan selera makan ๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ

  19. msa0607

    Botol yang ke-2 untuk sahur. Berkesan beri tenaga sepanjang berpuasa walau hanya bancuh ni je ditambah dgn segelas fresh milk & kurma. Lapar tetap lapar bila tiba masanya, tapi ia memberi tenaga yang sewajar kepada sy yang berpuasa & bekerja.

  20. AHerda Zuan

    Nk share sikit. Sy ade gastric. Beli sbb nk try katenye bole thn lapar. Sgt puas hati. Sy mampu berpuase. Alhamdulillah. Berat bdn trun 6kilo. 1st ramadhan br start amik. Lupe sy jgk amik fiber. Tq BioXcellent

  21. Nina

    Alhmdllah barang sampai dgn selamat..dah cuba mmg betul LA xrasa lapar..harap berkekalan..๐Ÿ˜Š

Add a review
Dapatkan Hanya di: