Sale!

W.LINE FIBER (Detox) (15hari supply) GMP, KKM, HALAL

Produk untuk Detox & Bermasalah Sembelit
Untuk mereka yg mengalami masalah sembelit
Mencegah berat badan yg berlebihan

Untuk 35 Hari

Produk ini selamat di gunakan & standard penyulingan yang di luluskan oleh KKM dan GMP

RM39.70 RM37.70

Bioxcellent bukan jenama ubat, ia adalah makanan. Ia terdiri daripada makanan pemakanan penting yang diperlukan untuk tubuh dan kulit yang sihat.

RAMUAN

Ekstrak Jus Epal
Maltodekstrin
Fruktos
Acacia Gum
Ekstrak Campuran Sayur Dan Buah
Ekstrak Jus Nenas
Ekstrak Timun
Ekstrak Bayam
Ekstrak Jus Lemon
Ekstrak Jus Betik
Ekstrak Lobak Merah
Ekstrak Jus Mangga
Trikalsium Fosfat
Asid Sitrik

KELEBIHAN

Mengurangkan berat badan (kesan Detox yang bersifat free radikal)
Meningkatkan respon imune. (Pertahanan badan)
Rasa yang enak daripada buah-buahan & sayuran asli.
Mengawal tahap kolesterol.
Mencegah berat badan berlebihan.
Memutihkan kulit.
Menghalang pembentukan melanin, punca kulit menjadi gelap.
Sesuai untuk lelaki & wanita.

Produk untuk Detox & Bermasalah Sembelit
Untuk mereka yg mengalami masalah sembelit
Mencegah berat badan yg berlebihan

Untuk 35 Hari

Produk ini selamat di gunakan & standard penyulingan yang di luluskan oleh KKM dan GMP

40 reviews for W.LINE FIBER (Detox) (15hari supply) GMP, KKM, HALAL

  1. anneazryn

    Kesan : satisfied. Memang membuang ikut aturan je . Pagi pagi memang membuang . Takda cirit birit pun . Perut cepat rasa kenyang. Overall, memang berkesan.
    Collapse

  2. zuralina

    ๐Ÿ˜Š alhamdulillah lepas consume w.line fiber dan slender bern selera mkn dh kurang…hariยฒ lawas โœŒ๐Ÿป

  3. riyaadilasyah

    Sangat2 ok..pembuangan lancar,rasa kenyang,badan pun ringan,yg best,kulit jarang2 dah keluar jerawat sejak consume..

  4. aripson1

    3rd time beli. Berat dah turun 6kg. Memang kena minami banyak air!

  5. nieera

    best sgt
    dah xda sembelit

  6. ashraffarhan99

    Alhamdulillah..ada sikit perubahan…kawan2 cakap sis kurus sikit dari hari tu…๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—

  7. rulokman07

    Nafsu mkn pon berkurang skit, sbb maybe minum ni buat kenyang.. So mkn sikit je da kenyang sgt

  8. nieera

    Sy minum fiber yg sy beli tu dh x da sembelit dh

  9. moms.station

    Packaging terbaik, sampai elok takde defect apa-apa. Dah cuba, mmg terbaik la w.line ni. Korang klu semelit elok sgt cuba ni. Settle problem. Hahaha Seller terbaik, peramah. Thanks seller. ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ Packaging terbaik, sampai elok takde defect apa-apa. Dah cuba, mmg terbaik la w.line ni.

  10. raihan

    Alhamdulillah.. sy suka sgt w.line fiber ni.. hari2 membuang dgn lancar.. dan rasa badan ringgan sgt.. and sy repeat lagi utk botol kedua..
    Dulu sy ada masalah sembelit.. dan sekarang x lagi..

  11. sue017_5017653

    memang best detox lancar seller laju terima kasih seller berbaloi sgt dgn harga nx time bole repeat

  12. shamanaf

    Repeat oder lg.. Best minum ni, pagi2 msti setel pembuangan..bagussssssss๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

  13. hazila97

    Second bottle repeat order. Mmg bagus yg ada masalah buang air besar. untuk pos barang pun tak ambik masa yg lamaโค๏ธ seller nya pun bagus๐Ÿ‘๐Ÿ‘ highly recommend

  14. Sariza Jaja

    Boleh… Pembuangan ok, xdk maslah, bdn rasa ringan, spare tayar pon kurang tu plg best, then da jugk saya letih smpai xminum fiber wktu mlm, ok ja esok lawas jugk x. Msa mbuang pon xsakit, xla luka… Perut pon x asa buncit… Plg best rasa bdn ringan ja

  15. ahpiep123

    by the way saya dah minum fibre tu tadi ptg. hahaha excited punya pasal lps poslaju hantar.
    then, tadi terus membuang air besar. alhamdulillah

  16. michelleyingfen

    Packaged wrapped so nicely. Do damages. Second time buying this fiber and I bought 2 straight since it works very well for me. On promo too. Bought 2x fiber only, the rest were all free. Great deal.

  17. ruffexandra

    Product ni best sgt..
    X perasan pon lemak dah hilang sikit๐Ÿ˜‚
    Officemate yg tegur nmpk makin slim

  18. rosliysuhaida

    Baru try 3 hari..so far ok …

  19. hayati

    sy dah try W line fiber dgn slenbrn..xde masalah sembelit
    memang ad penurunan kg

  20. zielasakyan711

    kali kedua beli WL Fiber..suka sgt minum fiber ni..lawas sgt..perut pon rase selesa ja..tq seller ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ Choco milk yg baru ni pon sedap..

  21. zahafiza

    Thank you for the free gift! This is my first time cuba meal replacement chocolate ni. I trust this product sbb sblm ni cuba yg W.Line Fiber tu mmg berkesan.

  22. aripson1

    Pembelian kali ke-4. Lawas perut. Senang berak! TQVM seller!

  23. estalways

    Hi, the product was good, it was effective. Although I didn’t lose weight, I’m satisfied with I no longer experience constipation. And the flavor is good too.

  24. eytiemjs

    Wlcome….yg Kita suka..puas hati mmg kne share kt smua org jg
    Best sgt….bdn ringan je…
    Nk mbuang pn ok je…xda bt sakit perut …mbuang mcm biasa je

  25. eytie_mjs

    alhamdulilah sy consume mnjadi…mmg dia detox bdn Kita…

  26. shu90210

    oke sangat,
    Alhamdulillah memang sangat berkesan utk saya..
    sebelum ni saya amik 1 botol Wline & 1 botol Slenbrn – berat badan da semakin menurun, sebab tu nk repeat order.. terus consume sampai dapat berat yg d inginkan..

  27. Hasunita Su

    Cirit membuang seperti detox.. Tapi saya suka sebab perut saya rasa ringan selepas membuang๐Ÿ˜Š

  28. mashi

    W.liner mmg detox & best

  29. ardiniizzati

    Been consuming for only several days so not sure how it really works. But not as hungry during the day. Thanks ๐Ÿ˜Š

  30. Sanita Mohamad Samiun

    ye… rasa ringan jer perut ni

  31. Rasima Salah Arasani

    saya suka sngt ….sebab perut saya rasa ringan selepas membuang๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

  32. wandydy

    Kali pertama beli, tapi bau wangi buat kita trus nak cuba. Memang terbaik๐Ÿ‘๐Ÿ‘. Hari2 rasa selesa bila dah buang air besar. Nanti akan order lagi.

  33. qissaurel

    Semalam baru minum yg w. line fiber tu timbang pagi ni memang dah turun ek ๐Ÿ˜‚. Tapi makan kena jaga jugak hehe. Tapi memang menjadi laa untuk slim tu dia agak membantu bagi cepat turun ๐Ÿ‘.

  34. aripson1

    Kali ke-empat beli produk W.Line Fiber nih! Sangat bagus bagi mereka yg mengidap susah nak buang air besar, sembelit ringan/permulaan; yg bukan tahap sampai boleh buasir tuh… Amalkan minum pagi, perut kosong, sebelum makan sarapan. At least, 30min sebelum makan pagi. Bagi ‘dia’ buat kerja dulu.

  35. helwani70

    Alhamdulillah…brg dh smpaiii..dh minum ni byk kali, mmg lawas membuang, .mmg x penah rasa kecewa dgn produk ni..dulu selalu skt kpala..now x skt kepala dh..tq seller..terbaik..

  36. celinafazeier

    Assalamualaikum sis…
    sy nk bgtau awak apa da jadi dengan perut sy selepas sy konsum 8 hari W.line.
    Hari2 sy membuang alhamdullilah..sy suka rasa W.Line..sy puasa pun..membuang dalam 1 tu 3 kali pun perut sy x rasa lapar pun,malah sy bertenaga ๐Ÿ˜dimusim puasa ini..kalau dulu,baru membuang sekali perut da x tahan lapar nk tunggu waktu berbuka.. lemah sgt..banyak perubahan yg sy alami skg..sy serasi dengan W.line ni..alhamdullilah…
    Lagi 1,masa sy konsum W.line berat sy 55.65kg
    Dah 8 hari ni 54.00kg
    Cuma sy tak bersenam je..kalau bersenam mungkin byk turun kot..๐Ÿฅฐ
    Terimakasihh W.line๐Ÿ˜๐Ÿ’

  37. NurulIntan Fadzlin

    dekat watson masa itu ade jual..sebelum saya nak beli itu..saya tgk review dahulu dekt fb..dan saya beli masa itu dalam minggu lepas pada 28/29 hb april mcm itu..saya minum mcm biasa sebelum makan dan time sebelum sahur..membuang itu jangan cakap lah memang sedap perut saya..hahaha dan buatkan badan saya bertenaga even banyak membuang..cuma saya terkejut..saya guna baru 3hri mcm itu berat saya sebelum ni baru sahaja yer 84.9 dan harini pada 1/5/2021 saya timbang masyallah berat saya 81.7 biar betul..hahahaha

  38. noorainismail90

    Boleh. Produk w.line fiber telah membantu melancarkan sistem pencernaan saya & ibu.

  39. francyianafrancellouisfrancis

    Saya susah nak buang air besar. so, seller suggest ambik pakej ni. sangat puas hati. Dah tak sembelit lagi dah. Badan pun takda lenguh2. Rasa pun sedap. especially, camu berry tu. tak manis tp ada rasa lemak sikit + bau blackberry tu. sedap sgt ๐Ÿ˜

  40. ninaadillah

    Pernah cuba sekali je…dulu kawan bagi…tu rse nk cuba beli
    Dulu cuba pagi terus gi membuang …tapi sekali je la bab

Add a review
Dapatkan Hanya di: