Sale!

COLLA W.DIAMOND (15hari SUPPLY) GMP, KKM, HALAL

Produk terbaru ini memberi kesan seawal 7 hari. BioXcellent Tripeptide Collagen White ini dapat memberi kesan cepat & dapat dirasai selepas 24jam, kulit lebih cerah,anjal,gebu dan lembap. Jerawat kecut, Muka tak kering , selepas bangun tidur badan rasa Segar dan Bertenaga.

Produk ini selamat di gunakan & standard penyulingan yang di luluskan oleh KKM dan GMP

Untuk 15 Hari

RM39.70 RM37.70

Bioxcellent bukan jenama ubat, ia adalah makanan. Ia terdiri daripada makanan pemakanan penting yang diperlukan untuk tubuh dan kulit yang sihat.

RAMUAN

Serbuk Jus Strawberry
Pomegranate
Arabic Gum
Marine Collagen Peptide
Vitamin C
Asthaxanthin
Omega 3

KELEBIHAN

• Membaik pulih struktur kulit
• Kulit lebih cerah,anjal, gebu dan lembap
• Mengurangkan garisan halus dan keduta
• Mengaktifkan sintesis penghasilan kolagen pada tubuh
• Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, jeragat, pigmentasi dan tompok hitam.
• Melindungi dari sinaran UV, radikal bebas dan pencemaran
• Mencantikan kuku lebih kuat dan atasi masalah keguguran rambut
• Meningkatkan penghasilan SUSU IBU
• Sesuai untuk Lelaki dan Perempuan berumur 16 tahun ke atas
• Mengatasi masalah lenguh badan
• Ramuan premium membekalkan zat penting untuk kulit.

Produk terbaru ini memberi kesan seawal 7 hari. BioXcellent Tripeptide Collagen White ini dapat memberi kesan cepat & dapat dirasai selepas 24jam, kulit lebih cerah,anjal,gebu dan lembap. Jerawat kecut, Muka tak kering , selepas bangun tidur badan rasa Segar dan Bertenaga.

Produk ini selamat di gunakan & standard penyulingan yang di luluskan oleh KKM dan GMP

Untuk 15 Hari

18 reviews for COLLA W.DIAMOND (15hari SUPPLY) GMP, KKM, HALAL

  1. syuraaramli

    And srsly i love to consume colla with diamond. Srsly, kuku saya kuat and tumbuh cantik, i get an fresh energy for online learning, enchance my capability to do my routine. My skin gets better day by day😍.

  2. farahxvier

    delivery ok laa still under ETA..da consume 2nd bottle utk botol biru tu..yg botol merah baru nk try..harap ok..tp botol biru mmg berkesan..kulit ok x kusam..thanks seller..puas hatiiii..

  3. ericssasherra

    Second time I purchased,, it really good quality

  4. sleepinggummy

    Bought for my mom. She love it and being drink it since 2020. The results is very good. She mention her skin more glow and firm.

  5. rulokman07

    Biasa minum collagen bekas biru, mmg best sgt.. Dia mmg membantu kulit muka kurang kusam, rambut jadi lembut, mmg kena konsisten untuk dpt kan skin yg baik

  6. Megha Sheilah

    sblm ni sy consume colla diamond memang best kulit putih makin putih😂😘 k nanti sy cari kat watson

  7. syuraaramli

    Recommended guys. I’ve been repeated for so many times consumes bioexcellent. Eventho i’be not enough sleeps due to online classes. Sometimes 2-3hours only, but consuming this extra supplement could boost up my energy for whole day, enhance my skins to be better and yes, the flavour. So fav!!!.

  8. dinisah

    Hai saya nak share..jumpa kawan ..dia ckp haii muka saya nampak seri n putih cerah …hati bunga2 la kan…tq BioXcellent…

  9. Justina Sylvester

    Serious kulit mmg putih lepas consume w diamond sbb tu nk try yang baru ni sebab memang boleh dipercayai memang berkesan
    Yang berry ni coming soon baru consume few days ni
    Mula2 dulu before consume w diamond tu kulit memang kusam terpaksa pakai make up untuk cover but now no need tiap hari bare face saja 😍 pakai lip balm je dah cukup

  10. my2480_58560

    Da dua kali repeat..terbaikk!!

  11. dyaann_

    Okay mcm parut dah pudar tambah putih juga

  12. jihan_shopper

    colla bagus, sangat nampak kesannya, kilit muka jadi moist.

  13. antaratika

    yg nampak sgt berkesan pada sy ialah Kulit lebih cerah, sihat dan parut memudar… 😍💕🤗

  14. eytie_mjs

    Srs mmg best giler produk @bioxcellent ni….sy dah consume dari tahu lepas sbb dpt thu ..skali Cuba mmg tk Cari lain lg…dgn hrga sgt brpatutan lagi…tq dear 🥰🥰🥰🥰

  15. my2480_58560

    Rasenye da kali ke 3 repeat..mmg terbaik

  16. qissaurel

    Hi ya boleh je 😀. Consume colla diamond tu skin jadi licin je tk muncul miss j ke apa. Memang nampak kesan dia dalam 2 minggu. Semalam baru minum yg w. line fiber tu timbang pagi ni memang dah turun ek 😂. Tapi makan kena jaga jugak hehe. Tapi memang menjadi laa untuk slim tu dia agak membantu bagi cepat turun 👍.

  17. diyanahmeah

    My 6 Days Of Trial: – T-Zone less oily – Body scars seems to be fading faster though acne scars are fading slower – My skin are still acne prone but the acnes are shrinking faster – I have combination skin, that means I have dry cheek area & oily t-zone, the dry area seems to be plumper & not drying

  18. sitirohayayamin

    Rasa sedap, bdn rasa bertenaga.

Add a review
Dapatkan Hanya di: