BioXcellent Slenbern (35 Hari Supply)

(118 customer reviews)

Bioxcellent bukan jenama ubat, ia adalah makanan. Ia terdiri daripada makanan pemakanan penting yang diperlukan untuk tubuh dan kulit yang sihat.

Produk untuk Pembakar lemak
Mengurangkan Selera makan

Pengunaan untuk 35 Hari
Formula terbaik dari gabungan Garcinia Cambogia, L-Carnitine, Kopi Hijau , Raspberry Ketone & Cranberry.
Produk ini selamat di gunakan & standard penyulingan yang di luluskan oleh KKM dan GMP.

Memberi Kesan Seawal 7 hari.

RM65.99

KELEBIHAN

✔SlenderBern pati pembakar lemak yang sangat berkesan.
✔SlenderBern juga sangat sesuai untuk lelaki & perempuan..
✔SlenderBern  mengelakkan kesan untuk kembali gemuk selepas berhenti dari mengambil SlenderBern .
✔Slenderbern  terbaik menghalang lemak.
✔Menahan rasa lapar dengan konsisten
✔Meningkatkan proses pembakaran lemak
✔Agen pemutih kulit
✔Meningkatkan proses pembakaran lemak
✔Lemak dan toksin akan keluar melalui peluh/ kencing pastikan minum air kosong paling kurang 2 liter sehari.

RAMUAN

  • Maltodekstrin
  • Fruktos
  • Acacia gum
  • Serbuk jus rasberri
  • Serbuk jus kranberri
  • Trikalsium fosfat
  • Asid Sitrik
  • Garnicia cambogia
  • Green coffee
  • L Carnitine

CARA PENGAMBILAN

Campur 1 skop (20 grams) ke dalam 200ml/250ml air suam, kacau/goncang sehingga larut dan minum serta-merta selepas penyediaan. Minum air yang mencukupi sepanjang hari untuk kesan yang terbaik. (Amalkan 30 min sebelum makan tengahari)

 

TIDAK SESUAI BAGI GOLONGAN

❌ Wanita mengandung, berpantang & menyusukan anak
❌ Berumur kurang dari 15 tahun
❌ Pesakit jantung, diabetes & pesakit kronik
❌ Migrain (disahkan oleh doctor)

PERINGATAN: * Hasil produk tidak sama. Hasil individu mungkin berbeza-beza.

Weight 0.7 kg

118 reviews for BioXcellent Slenbern (35 Hari Supply)

  1. Aikha

    Terbaik! Kulit dah rasa sangat smooth dan badan sudah berasa lebih ringan! HIGH RECCOMEND

  2. nurul

    Bagus rapping dye betol2 safety gileerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

  3. munirah90

    barang dibalut dengan baik dan produk yang baik harap result dia pun baik 😏 untuk penghantaran juga cepat cuma amik masa 2 hari sahaja guna pos laju

  4. rositina3

    Rostina Binti Nikclos btul, jgn RISAU… Yg ney sy berani jamin tp kna konsisten bru nmpk prubhn ye.. Sy dh guna stiap product bioxcellent ney… Bla g Watson xkn sy lpa utk mmbli… Tks bioxcellent krn buat wajah sy smkin syntik👍👍😍

  5. bebynur

    Hii i nak bagi review produk slrnburn ni tau seriuz memang best gilaa produk ni dia kawal makan i lepastu kulit i gadi glow gitu ..heheheh .dah la harga herpatutan pulak tuu harga x sampai rm100 lepastu tahan 1 bulan thankyouu slrnburnnn x sabar nakk kurus tauuuu

  6. mina2_i

    saya pakai slrn burn alhamdulilah best sangt tauu

    Produk diaa kawal makan saya tau pastu saya perasaan kulit saya jadi glow sebab saya jenis kulit kering ..alhamdulilah

    Dan saya sebenarya brestfeed alhamdulilah x kacau ,anak perut pon okeyy ..tq slrburnnnn

  7. hizali20

    So far ok…saya berpuas hati. Dari berat 70 dh turun 66

    Masalah sembelit yg ade sebelum ni pun dh ok

  8. nira76

    Alhamdulillah produk ni memang terbaik, pernah Cuba produk lain tapi agak manis rasanya yang ini makcik suka memang mengatasi masalah sembelit rak mengapa kulit tak putih pun😁

  9. ghanisisi

    Alhamdulillah mmg rasa kurang lapar. Consume hari Jumaat, hari Isnin timbang sebab ada follow up doc. Nampak nombor kat penimbang kurang. Tapi rasa mcm x percaya juga dalam 3 hari tak kan kurang dh 😅.

  10. nanadina

    Saya dah minum fiber dan sleanbrn ni selama 4 hari…cara saya consume supliment ni… slearbrn setengah jam selepas makan tengahari…dan fiber ni selepas makan malam….sebab saya ada gastrik angin….so saya xblh minum ketika perut kosong…..manfaat yg saya dpt dgn consume fiber niselama 4 hari ni…pagi2 mesti membuang…xde memulas2 pun…..perut pun rasa lega sikit…yg penting rasa die sedap..xsama dgn fiber Dr jenama lain yg pernah saya cuba…kena tutup hidung utk minum😁😁……manfaat dari slearbrn pula…saya consume after lunch dlm pukul 12.30…sampai pukul 6 saya masih xmakan apa2 pun..saya cuma minum air saja…xrasa lapar pun…bet badan saya sblm consume kedua2 supliment ni 64.4…after 4 hari 63.80… walaupun xbanyak lagi yg turuntetapi 4 hari consume perut rasa lega sikit…….

  11. jmilahh34

    I dh minum 2 mingg sis!
    And sekali dgn workout everyday
    Brt i turun 3kg!

  12. yayhadw1

    Ya saya minum slenbrn tu kurang la rasa lapar….
    Saya minum pagi…. Sbb tgh hari minum meal replacement
    Fobre tu xbuat saya cirit pun… Cuma lawas ja…

  13. ym56iat

    Pembuangan saya lancar,, saya kurang makan rase perot lega,, ringan je
    Kalau tak sentiasa rase lapar je

  14. aezahr

    Alhamdulillah sis . Saya tak pernah dapat result secepat ni. Sy cnsume slnbrn dlm masa 2hari dah dapat trun 2kg . Suka sangt.
    Harini tak timbang lg . Selera makan pun kurng sgt tp bertenaga . Mnum sbelum sarapan kenyg smpai jam4/5ptg bru mkn nasi itupun sengggm tgn tak habis rasa dah knyg sangat. Malam pulak sy minum memng tak makan malam dah . Dah 3hari skip makan malam. Alhamdulillah nnt saya nak cuba w lne fiber pula sebb saya ada masalah sembelit. 🥰

  15. admrazi

    Saya pun dah losses 5kg..
    Skrg ni mmg consistent
    Seronok saya

  16. yhhj22

    Alhamdulilah ok sgt sblum ni sy guna w.line fiber bkesan sgt..pagi2 da mbuang ssuai utk diet dan ade penurunan berat badan jgk.
    Skrg sy bru je try bioxcelent slenbrn..air pon sgt sdp rasa berry..bru bbrpe ari minum ase nya xla rsa nk mkn je..mkn pon dlm portion yg sikit.

  17. rssniiwada

    Hai i da cba. Serius krnyag. Lps tu rsa dy plk sdp n yg penting x manis. Just nice je. Mang serius ok prodik ni lps ni i mang nk cb detox tu plk. X ksah la cirit brit on. Nk jgk cba

  18. phina3

    Alhamdulillah sy da berjaya turunkan 3kg setelah 1bulan try BioXcellent…rase pun sedap…senang nk minum

  19. ftimahrzali

    Kali pertama nk guna…ank sedara pernah guna sampai skrng..dia kata bgus produk nih

  20. sitizarraa

    Okay sangat.. badan rasa ringan je..

  21. adamdanial

    Yer sudah dua kali utk yg ini dua botol tanpa diet Alhamdulilah berat skrg 76 ke 75 kg dr 77kg
    Sedap Saya x rase lapar jd boleh kawal pemakanan Saya
    Walaupun x bnyk turun tp bdn jd ringan

  22. lukman9

    Betul2 sedap pun sedap dgn harga yg best dgn kesan pulak nmpk
    Best 👍

  23. farahnadia

    mmg ada… dan klu mkn pun… rasa cpt kyng
    berpelluh yg bestnyer…

  24. aiman

    Kurang lapar. Boleh control makan

  25. kiraaana

    Okay sgt,,
    Terbaik la
    Sangat membantu actually,, kdg² tk rase pon mcam nak makan😂

  26. jeslina

    puas hati dengan produk ni.. berkesan harga pun berpatutan… selera mkn mmg kurang.. klu makan pun… cepat kenyang.. jdnyer pengambilan x byk laa.. dlm masa yg sama.. kulit dah makin cerah.. very recommended..

  27. syiraaa

    Bdan ok rasa ringan je….

  28. alex

    Alhmdllah saye je biase 1hari makan nasi 3x
    Lepas minom nih Alhmdllah saya 1xje makan tenagah hari je makan malam makan sayur je harap cepat kurus😂😂

  29. hazwani

    Yg slnbrn tu pun bessttttt sbb sedap!!! Xbila consume xrasa lapa sngt…nk mngunyah pun tak…hehe ok semua best…nnti hbis repeat lagi yey!

  30. elyssa

    Berat badan saya dulu 61 kg sekarang 48 kg selama 3 bulan saya minum bioxcellent ni ..

  31. suriazrdy

    ok…sgt…
    minum slenbrn …..x rasa lapar pun….mkn sikit pun dh rasa kenyang…..

  32. zazaa

    So far da smgu gna. Mang dy knyag bla mnum tu
    Kurang nk mkn
    Klau nk bnding dgn produk yg pna i amk
    Bg i produk ni sgt jimat
    Time period i x amk

  33. aemierah

    Ok.ad je.

  34. husnaa

    Sy minum dalam seminggu lebih
    Ada inchi loss
    Weight loss x sure
    Slenbrn ni mengenyangkan
    Perut dah takde bunyi-ii lapar

  35. haryatie othman

    sekarang berat pun dah turun

  36. mersmers

    So far sy minum bioexcellence mmg perut rasa kenyang je

  37. ya.naa

    ada..mmg rasa kurang lapar

  38. yusmini

    Alhamdulillah sejak minum slen brn makan nasi tak blh nak tambah sepinggan dh rasa penuh peruttt

  39. ammyylyy

    Lagi 3 hari i bg feedback tau. Sbb nak kesan betul2 dulu betul ka slunbrn ni…. sebb selera makan ni mcm hilang.. perut sedap ja.. tak rasa nk makan sēlalu…

  40. ibu zamzuraini

    Best sgt² Produk dr Bioxcellent
    Ambik produk sliming seluar lm dh bole pakai.. baju lm byk dh bole pakai…
    Ambik colla… kulit muka rasa lembab je.. jeragat pun dh pudar
    ❤️
    Now…4kg lagi nk capai target loss weight 💞😘

  41. siti zubaidah

    Pastu Cuba slenbrn pulak utk penjagaan berat bdn.. Mmg berkesan, sbb perut xrasa lapar.. Berat pun da mula turun 2kg dlm masa 2week.. Walaupun sy mkn produk bioxcellent ni, air kosong sy xpenah skip.. Sy mmg bnyk Minum air kosong..

  42. siti saleha

    Ok tq. Alhamdulillah pagi tadi sy tmbg brrat sy turun 1.kg

  43. noor23

    hrni sy try minum..rasa best ..lpas mkan sis minum tu ..1hour kemudian terus ke toilet

  44. Bella.1

    Now I dah Turun weight 1 kg..😁

  45. rodiah

    Dh terase bdan ringn

  46. agustinalondong

    Baru minum satu gelas, rasa lapar langsung hilang, duduk dalam bilik aircond keringat pun keluar 😂😂

  47. andriani ann

    Perubahan..kurang berat badan tak ade sama je.

  48. sheelabi

    Rasa Lapar tu masih ada
    Cuma x aggreasive

  49. yanie

    Serius menjadi…saya minum slepas sarapan pgi dlm 30 minit selepas tu…pkl 4 ptg xrsa lapar lagi…semoga produk ni sesuai dgn saya..utk saya mencapai berat badan yg saya impikan😍😍

  50. hailri

    Wife saya ckp ok produk tu…

  51. aremirah

    Btw walaupun ad masalah pembuangan.berat mkin trun sejak amalkan

  52. anumenon

    So far OK, Batu 3 hari
    Yes, kurang, pasal minum air byk
    tapi sering kencing

  53. mawar melati

    ada sis ,
    bru perasan 😁
    sblm nie asik nak mengunyah jer

  54. shuzhunkit

    Sy mengalami masalah berat badan..sy minum slenbrn..ok la jd kenyang je..tak rasa lapar..pakai baju pun dah tak ketat ada longgar😘😘

  55. ya.na0407

    sy baru je cuba…
    cuma bila minum…rasa kenyang

  56. agustinalong

    Bagi produk slenbrn pula, dulu makan sehari 4 kali pun tak pandai kenyang ii 😆😆,Sekarng minum jr air tu, trus nak makan pun rasa “nantilah blum lapar lagi”😂,than yangggggggg lagi happyyyy nyeeeeeee, tali pinggang tu dah kecillll sikitttttt, dalam seminggu ni saya berjaya turun 1 kg, tu baru semingguuuu, kalau sebulan dah boleh 4 dah, lumayan lah juga tuuu, apa apa pun yang penting AIRRR kenaaa minummm yang seckup nya, tapi kena hadap ma tandas selalu lah, Ahahah tu jak lah. Dalam banyak ii produk, produk bioXcellent memang The Best lah, 1 minggu btul ii blh nampak kesan ,next memang akan repeat lagii 😍

  57. dinn

    Yes, this is my 2nd month journey. Ada tapi i tetap makan buah. Konsisten minum air..

  58. suriahussin

    Hi Assalam.. nak bgth feedback lepas minum w.line sebulan berat dari 62kg skrg 60kg.. aritu try beli slenbrn ada la minum dkt seminggu lg cpt turun tu..yg best lepas minum je mst membuang..mmg terasa bdn ringan skrg..harap dpt la taget 55kg..

  59. JSMJNE

    umur saya 20 tahun dan saya baru amalkan dlm tahun ni jugak pagi saya amalkan w line fiber dan sebelum makan tengahari saya amalkan slenbrn…sepanjang perjalanan saya bersama produk bioxcellent mmg bantu banyak masalah wanita wlaupun pada usia muda bagus ada perubahan kulit warna kulit wajah tak kusam muka sentiasa flawless dan berat badan semakin turun…first saya amalkan berat badan saya 79.86 dan sekarang berat badan saya 57.89 dan saya maintain dengan produk bioecllent jee…sbb tu saya mcm excited bila tgok produk baru yg akan keluar nanti sbb tak sabar nak try☺
    bioxcellent the best 4 ever💕

  60. azeezsam

    A. Ah.. Alhamdulillah sblm ni ada mslh sembelit.. Bila mnm air ni hari2 sng membuang..brt bdn pun makin menurun..

  61. jsmnje

    ni yang sekarang kulit muka bersih licin satu biji jerawat pun takde…😊

  62. carley yank

    Mmg ok sgt..kurang lapar…best slenbrn ni.. walaupun berat sikit je turun tp ada perubahan dekat waist dah tubuh ada rasa ringan sikit.. harap2 slen brn ni membantu sy sgt2..

  63. alinarohman

    Ok sangat
    Satu badan putih gebu
    Saya tak guna skincare lagi 🥰

  64. nurulzayani

    Dan saya juga dh try slenbrn.. sedap sgt.. tapi berat saya kdg naik kdg turun 😂 tapi mmg suka la dua2 produk ni

  65. suesuriati

    So far ok lancar pembuangan n kulit pun elok

  66. azreena

    Aah ade kurang rase lapar . Berkesan 😊

  67. nurul zayani

    Saya takde masalah sembelit atau msalah pembuangan..sbb bila even bila makan slenbrn pon senang je membuang. Takde sembelit dan takde sakit2 perut

  68. yusaini

    Produk yg trbaik…slenbrn mmg mengawal selera mkn sy

  69. sitinuraliza

    Dan slenbrn tu kita jadi rasa kenyang,kurang selera mkn,memang kena lah dgn sy yg nk trn kan berat bdn ni😍

  70. anu menon

    Tapi, sekarang kurang letih kerana minum Selenbrn

  71. ibuzamzu

    Tq #bioxcellent produk yg mmg terbaik..sy dh muat pakai seluar jnis lama skinny size 28..xketat dh..longgar la plk hihi..
    Happy sgt² xyah pening² nak beli baju n seluar baru 😘😘

  72. marina

    Alhamdulillah okey.. badan xcpat Naik…dah sebulan turun 1kg…ckup memadai…xmahulah turun mndadak…risau juga
    Walaupun Saya bersukan…tp Saya mkn xkawal…tp berat boleh turun 😃
    Itu yg suka tu

  73. norsutera

    Sy minum dah dekat sebotol dh colla diamond dan slbrn. Sy rasa rambut sy dah makin tebal. Muka pun makin glow dan kulit muka pun lembut 😍😍

  74. azaisy

    1st day minum slenburn haritu..mmg terasa kenyang

  75. eiraz

    w.fiber tu ja belum try lg… InshAllah mlm ni sy try..slenbern dh masuk botol ke -3 sy consume..mmg terbaik utk kwl craving..

  76. husna

    Nak bagi feedback
    Sebulan guna slenbrn
    Tak habis satu botol lagi dah lost almost 3 kg
    Slenbrn mmg boost metabolism. Berat cepat turun. Dulu nak dapat 3kg sebulan pun susah even jaga makan dan exercise

  77. nurraidah

    And kurang digestion problem

  78. kakyu

    Sejak amal slenbrn ni mmg bagus utk tahan nafsu makan saya..skrg perot makin susut 😍

  79. zaleha kamaludin

    Kurang lapar tu ada tapi sy jenis kuat makan ,kena tahan aja,kulit ada cerah sikit tapi paling best buang angin….sy dh x kembung klu mkn mkanan yg berangin alhamdulilah memang buang angin…

  80. arninorlina

    Baik..mmg best la br 2 hari consume berat dah turun sekilo 😱..tq bioxcellent ❤️

  81. rahayu

    Saya dah minum slen brn …best sangat control selera makan saya❤️

  82. cikcukcam

    Dah try slenbrn tu mmg membantu utk mengawal selera makan

  83. chinta_imani

    Sblm ni pg² saya just breakfast 2 bijik telur separuh masak @ 2 keping roti wholemeal @ 1 keping sandwich mcm tu je…lunch lps amek slenburn tu mmg kenyang n da x rasa lapar sampai mlm…

  84. carley yank

    Nak share ni admin…smlm sy bertimbang..turun 1 kg lah..byk hppy sy..hihi
    Dari 69.5 turun ke 68.4kg

  85. chintaimani

    2-2 product ni mmg awesome sgt²
    Nyesal lambat tahu product ni
    Kalau x da lama slim balik
    😂😂😂

  86. chintaimani

    I’m really² happy ngan hasilnya
    Tqsm bioxcellent
    Berat asal 72 kg 🙈

  87. ngat miyati

    Belum ada satu bulan sya pakai prodak ini.. Miss.. Baru 3minggu mcam itu sudah turun 5 kg ..sebelum minum sya berat 65kg sekarang sudah turun jadi 60kg…

  88. nrix

    Slern burn tu pula buatkan saya minimalkan pengambilan makanan.Sebab saya baru cosime ubat ni sebulan,alhamdulilah saya dapat result yang baik✨💞

  89. kielaalee

    so far ok boleh control slera makan

  90. farahh

    Yes dalam masa 2mggu turun 4kilo
    Slenbrn kena bnyak minum air sbb kita akan berpeluh

  91. sue kasmi

    memang terbaik

  92. awgmuidi

    Alhamdulillah ada
    Sebelum ni berat bdn 93kg …baru2 ni timbang 87kg
    Sbb nmpk perubahan saya repeat lg😊

  93. izuana ibrahim

    Sy minum mmg bgs…😘😘😘

  94. liyanahusna

    kesan ad
    kurang lapar

  95. nuraisyah

    Sy belikn untk jiran🤗…
    Tp jiran kate best mkn tu… Senang membuang…dan xmudah lapar… Tu yg die beli smpai 3 botol tu

  96. miralolz93

    Selama consume 3botol slenbrn berat dari 103 ke 94kg..
    Kurang rasa lapar bila mlm
    Sebab selalu stop mkn sebelum pukul 8
    Lambat sikit penurunan sebab sy x buat apa2 senaman
    Just aktif buat keja2 rumah ja

  97. noracharlestim

    Ke tiga kali membeli memang puas hati dengan product bioxcellent sis😊😊😍😍

  98. mariacie

    Mmg ada perubahan. X sangka kesan dia cpt😁. Lg2 area perut🤭

  99. faizalpejal033

    sye bru nk try produk ni
    kwan sye ckp okay

  100. hazwaneymuda

    slernbern pun sama.. smpai ker petang masih lagi x rasa lapar..

  101. rojiahnijen

    Produk nie bagus..nie dah kali kedua sya oder.Tadi dah terima brg nya.Dlm keadaan baik Ada byk perubahan.Berat badan dah turun dri 65 kg .Skrg dah 62 5 kg cmtu,botol pertama dah tinggal sikit..Nie oder botol kedua.

  102. norazmamohd

    Buat masa ni ok…
    Alhamdullillah…rasa kenyang ja
    Tp hampir 2 bln stop…sbb ada amik ubat hospital…
    Ni nk sambung blk..🤣
    Siap paksa en suami beli dan amalkn 🤭🤭😅😅

  103. beaariana

    Tapi da turun 2kg..hehe..

  104. jalalmshukor

    Dh guna 2 btl slenbern…so far alhamdullillah…rasa kenyang ja….👍

  105. iedaisma

    alhamdulillah..setakat ni sy dpt kawal pmakann sy,😁 dan berat jgk trun walaupun xbnyk..sbb sy kurg bsenam😅

  106. awgmuidi

    Belian yg kali keenam …ade promotion beli 2 free 1…product sgt bagus sbb tu saya repeat byk kali

  107. Azieyan Azieyan

    utk Slen Burn plk baru start bulan 11 tadi,bila minum Slen Brn ni,makan skit je dh kenyang mmg best,paling best bila minum time perut betul2 lapar,lps minum jd x de mood nk mkn dh,sbb perut kd kenyang..In shaa Allah sy akan konsisten sampai bila2…

  108. sarida88

    Masa mengandung sy minum Colla W.diomand dari kandungan 4bulan sampai la bersalin..sampai anak dah 8 bulan sy tambah fibre n SlenBrn pulak….
    Memang puas hati..rugi siapa x cuba rasa sedap..anak sis nampak kulit pun cerah ank laki tau

  109. ilaiskandarizal

    product awk okay sgt dgn sy.. lambat rasa lapar.. dlm seminggu nie slalu ambil pukul 10/11pagi mmg x lapar.. so Lunch saya skip.. pukul 6/7 br mkn dinner

  110. ayubellacollection

    Tq seller…😍 Kali ke2 beli tapi Kali ni berbaloi seb dapat offer dr HQ 👍 Hat ni beli buat setok sesiap PKP 😁 dapat cuba camu² terus beli 2botol 🤩 yg 1lagi tu utk control makan aritu minum 1botol turun 6kg dalam Masa 3bulan 💟

  111. aryanhakimi

    Slernburn mnum tghari sblm lunch xlapar sgt cuma dahaga kene minum air byk³

  112. izzaty.yacob

    Maaf sy baru perasan msg ni. So far the product works well to me. Membantu sistem pencernaan sy bertambah baik. Kurang selera makan. Pinggang macam tampak ramping, perut sy pun x mudah buncit. Sebab sy minum pun skip2 ni sbb jenis kuat makan. 😛 Tp baru2 ni saya minum quite consistent so my skin getting better especially my face skrg breakout teruk sbb mungkin salah pakai product. Skrg kulit makin membaik.

  113. sofea2u

    Hi min, saya ada ambil 4 product, sebelum ni ambil slenbrn n colla w. Diamond, dua2 ni best, slenbrn dia bg saya rasa kenyang, berat ada turun 2kg, makan byk pun skrg berat still maintain.

  114. jannanurain

    Alhamdulillah selepas consume slenbrn nih bdan sye terasa ringan berat sye pon kurg 3kg dari 64kg jadi 61kg..
    Sye nk cuba W. Line plak xsabar nk tgk hasil nya nnt 🤭🤭
    Kulit sye pon makin Cerah😍 seronok sgatt 🙈

  115. azuraishakazura

    Selera mkn dh kurang.kekadang ada rasa nk mkn je
    Berat badan pun ada kurang 1kg

  116. dorothy.cha

    Tq. Lps ni boleh beli scara online. Mmg bgus. Perubahan pd kulit. Dn dpt kurangkan rasa lapar.

  117. Asrul Reza

    Sy Dr 103kg turun 87.5kg pastu 75kg selepas 3bln..mmg elok pastu sy stop… Sbb dh maintain 67.5kg..sbb jge pola mkn.. Nasi sekali je mkn…

  118. hazirah9219

    Selepas amik slern brn pembuangan semakin lancar je setiap pagi mesti ke toilet

Add a review
Dapatkan Hanya di: