Sale!

BioXcellent Slenbern (35 Hari Supply)

(55 customer reviews)

Bioxcellent bukan jenama ubat, ia adalah makanan. Ia terdiri daripada makanan pemakanan penting yang diperlukan untuk tubuh dan kulit yang sihat.

Produk untuk Pembakar lemak
Mengurangkan Selera makan

Pengunaan untuk 35 Hari
Formula terbaik dari gabungan Garcinia Cambogia, L-Carnitine, Kopi Hijau , Raspberry Ketone & Cranberry.
Produk ini selamat di gunakan & standard penyulingan yang di luluskan oleh KKM dan GMP.

Memberi Kesan Seawal 7 hari.

RM65.99 RM60.70

KELEBIHAN

✔SlenderBern pati pembakar lemak yang sangat berkesan.
✔SlenderBern juga sangat sesuai untuk lelaki & perempuan..
✔SlenderBern  mengelakkan kesan untuk kembali gemuk selepas berhenti dari mengambil SlenderBern .
✔Slenderbern  terbaik menghalang lemak.
✔Menahan rasa lapar dengan konsisten
✔Meningkatkan proses pembakaran lemak
✔Agen pemutih kulit
✔Meningkatkan proses pembakaran lemak
✔Lemak dan toksin akan keluar melalui peluh/ kencing pastikan minum air kosong paling kurang 2 liter sehari.

RAMUAN

  • Maltodekstrin
  • Fruktos
  • Acacia gum
  • Serbuk jus rasberri
  • Serbuk jus kranberri
  • Trikalsium fosfat
  • Asid Sitrik
  • Garnicia cambogia
  • Green coffee
  • L Carnitine

CARA PENGAMBILAN

Campur 1 skop (20 grams) ke dalam 200ml/250ml air suam, kacau/goncang sehingga larut dan minum serta-merta selepas penyediaan. Minum air yang mencukupi sepanjang hari untuk kesan yang terbaik. (Amalkan 30 min sebelum makan tengahari)

 

TIDAK SESUAI BAGI GOLONGAN

❌ Wanita mengandung, berpantang & menyusukan anak
❌ Berumur kurang dari 15 tahun
❌ Pesakit jantung, diabetes & pesakit kronik
❌ Migrain (disahkan oleh doctor)

PERINGATAN: * Hasil produk tidak sama. Hasil individu mungkin berbeza-beza.

Weight 0.7 kg

55 reviews for BioXcellent Slenbern (35 Hari Supply)

  1. Aikha

    Terbaik! Kulit dah rasa sangat smooth dan badan sudah berasa lebih ringan! HIGH RECCOMEND

  2. nurul

    Bagus rapping dye betol2 safety gileerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

  3. munirah90

    barang dibalut dengan baik dan produk yang baik harap result dia pun baik 😏 untuk penghantaran juga cepat cuma amik masa 2 hari sahaja guna pos laju

  4. rositina3

    Rostina Binti Nikclos btul, jgn RISAU… Yg ney sy berani jamin tp kna konsisten bru nmpk prubhn ye.. Sy dh guna stiap product bioxcellent ney… Bla g Watson xkn sy lpa utk mmbli… Tks bioxcellent krn buat wajah sy smkin syntik👍👍😍

  5. bebynur

    Hii i nak bagi review produk slrnburn ni tau seriuz memang best gilaa produk ni dia kawal makan i lepastu kulit i gadi glow gitu ..heheheh .dah la harga herpatutan pulak tuu harga x sampai rm100 lepastu tahan 1 bulan thankyouu slrnburnnn x sabar nakk kurus tauuuu

  6. mina2_i

    saya pakai slrn burn alhamdulilah best sangt tauu

    Produk diaa kawal makan saya tau pastu saya perasaan kulit saya jadi glow sebab saya jenis kulit kering ..alhamdulilah

    Dan saya sebenarya brestfeed alhamdulilah x kacau ,anak perut pon okeyy ..tq slrburnnnn

  7. hizali20

    So far ok…saya berpuas hati. Dari berat 70 dh turun 66

    Masalah sembelit yg ade sebelum ni pun dh ok

  8. nira76

    Alhamdulillah produk ni memang terbaik, pernah Cuba produk lain tapi agak manis rasanya yang ini makcik suka memang mengatasi masalah sembelit rak mengapa kulit tak putih pun😁

  9. ghanisisi

    Alhamdulillah mmg rasa kurang lapar. Consume hari Jumaat, hari Isnin timbang sebab ada follow up doc. Nampak nombor kat penimbang kurang. Tapi rasa mcm x percaya juga dalam 3 hari tak kan kurang dh 😅.

  10. nanadina

    Saya dah minum fiber dan sleanbrn ni selama 4 hari…cara saya consume supliment ni… slearbrn setengah jam selepas makan tengahari…dan fiber ni selepas makan malam….sebab saya ada gastrik angin….so saya xblh minum ketika perut kosong…..manfaat yg saya dpt dgn consume fiber niselama 4 hari ni…pagi2 mesti membuang…xde memulas2 pun…..perut pun rasa lega sikit…yg penting rasa die sedap..xsama dgn fiber Dr jenama lain yg pernah saya cuba…kena tutup hidung utk minum😁😁……manfaat dari slearbrn pula…saya consume after lunch dlm pukul 12.30…sampai pukul 6 saya masih xmakan apa2 pun..saya cuma minum air saja…xrasa lapar pun…bet badan saya sblm consume kedua2 supliment ni 64.4…after 4 hari 63.80… walaupun xbanyak lagi yg turuntetapi 4 hari consume perut rasa lega sikit…….

  11. jmilahh34

    I dh minum 2 mingg sis!
    And sekali dgn workout everyday
    Brt i turun 3kg!

  12. yayhadw1

    Ya saya minum slenbrn tu kurang la rasa lapar….
    Saya minum pagi…. Sbb tgh hari minum meal replacement
    Fobre tu xbuat saya cirit pun… Cuma lawas ja…

  13. ym56iat

    Pembuangan saya lancar,, saya kurang makan rase perot lega,, ringan je
    Kalau tak sentiasa rase lapar je

  14. aezahr

    Alhamdulillah sis . Saya tak pernah dapat result secepat ni. Sy cnsume slnbrn dlm masa 2hari dah dapat trun 2kg . Suka sangt.
    Harini tak timbang lg . Selera makan pun kurng sgt tp bertenaga . Mnum sbelum sarapan kenyg smpai jam4/5ptg bru mkn nasi itupun sengggm tgn tak habis rasa dah knyg sangat. Malam pulak sy minum memng tak makan malam dah . Dah 3hari skip makan malam. Alhamdulillah nnt saya nak cuba w lne fiber pula sebb saya ada masalah sembelit. 🥰

  15. admrazi

    Saya pun dah losses 5kg..
    Skrg ni mmg consistent
    Seronok saya

  16. yhhj22

    Alhamdulilah ok sgt sblum ni sy guna w.line fiber bkesan sgt..pagi2 da mbuang ssuai utk diet dan ade penurunan berat badan jgk.
    Skrg sy bru je try bioxcelent slenbrn..air pon sgt sdp rasa berry..bru bbrpe ari minum ase nya xla rsa nk mkn je..mkn pon dlm portion yg sikit.

  17. rssniiwada

    Hai i da cba. Serius krnyag. Lps tu rsa dy plk sdp n yg penting x manis. Just nice je. Mang serius ok prodik ni lps ni i mang nk cb detox tu plk. X ksah la cirit brit on. Nk jgk cba

  18. phina3

    Alhamdulillah sy da berjaya turunkan 3kg setelah 1bulan try BioXcellent…rase pun sedap…senang nk minum

  19. ftimahrzali

    Kali pertama nk guna…ank sedara pernah guna sampai skrng..dia kata bgus produk nih

  20. sitizarraa

    Okay sangat.. badan rasa ringan je..

  21. adamdanial

    Yer sudah dua kali utk yg ini dua botol tanpa diet Alhamdulilah berat skrg 76 ke 75 kg dr 77kg
    Sedap Saya x rase lapar jd boleh kawal pemakanan Saya
    Walaupun x bnyk turun tp bdn jd ringan

  22. lukman9

    Betul2 sedap pun sedap dgn harga yg best dgn kesan pulak nmpk
    Best 👍

  23. farahnadia

    mmg ada… dan klu mkn pun… rasa cpt kyng
    berpelluh yg bestnyer…

  24. aiman

    Kurang lapar. Boleh control makan

  25. kiraaana

    Okay sgt,,
    Terbaik la
    Sangat membantu actually,, kdg² tk rase pon mcam nak makan😂

  26. jeslina

    puas hati dengan produk ni.. berkesan harga pun berpatutan… selera mkn mmg kurang.. klu makan pun… cepat kenyang.. jdnyer pengambilan x byk laa.. dlm masa yg sama.. kulit dah makin cerah.. very recommended..

  27. syiraaa

    Bdan ok rasa ringan je….

  28. alex

    Alhmdllah saye je biase 1hari makan nasi 3x
    Lepas minom nih Alhmdllah saya 1xje makan tenagah hari je makan malam makan sayur je harap cepat kurus😂😂

  29. hazwani

    Yg slnbrn tu pun bessttttt sbb sedap!!! Xbila consume xrasa lapa sngt…nk mngunyah pun tak…hehe ok semua best…nnti hbis repeat lagi yey!

  30. elyssa

    Berat badan saya dulu 61 kg sekarang 48 kg selama 3 bulan saya minum bioxcellent ni ..

  31. suriazrdy

    ok…sgt…
    minum slenbrn …..x rasa lapar pun….mkn sikit pun dh rasa kenyang…..

  32. zazaa

    So far da smgu gna. Mang dy knyag bla mnum tu
    Kurang nk mkn
    Klau nk bnding dgn produk yg pna i amk
    Bg i produk ni sgt jimat
    Time period i x amk

  33. aemierah

    Ok.ad je.

  34. husnaa

    Sy minum dalam seminggu lebih
    Ada inchi loss
    Weight loss x sure
    Slenbrn ni mengenyangkan
    Perut dah takde bunyi-ii lapar

  35. haryatie othman

    sekarang berat pun dah turun

  36. mersmers

    So far sy minum bioexcellence mmg perut rasa kenyang je

  37. ya.naa

    ada..mmg rasa kurang lapar

  38. yusmini

    Alhamdulillah sejak minum slen brn makan nasi tak blh nak tambah sepinggan dh rasa penuh peruttt

  39. ammyylyy

    Lagi 3 hari i bg feedback tau. Sbb nak kesan betul2 dulu betul ka slunbrn ni…. sebb selera makan ni mcm hilang.. perut sedap ja.. tak rasa nk makan sēlalu…

  40. ibu zamzuraini

    Best sgt² Produk dr Bioxcellent
    Ambik produk sliming seluar lm dh bole pakai.. baju lm byk dh bole pakai…
    Ambik colla… kulit muka rasa lembab je.. jeragat pun dh pudar
    ❤️
    Now…4kg lagi nk capai target loss weight 💞😘

  41. siti zubaidah

    Pastu Cuba slenbrn pulak utk penjagaan berat bdn.. Mmg berkesan, sbb perut xrasa lapar.. Berat pun da mula turun 2kg dlm masa 2week.. Walaupun sy mkn produk bioxcellent ni, air kosong sy xpenah skip.. Sy mmg bnyk Minum air kosong..

  42. siti saleha

    Ok tq. Alhamdulillah pagi tadi sy tmbg brrat sy turun 1.kg

  43. noor23

    hrni sy try minum..rasa best ..lpas mkan sis minum tu ..1hour kemudian terus ke toilet

  44. Bella.1

    Now I dah Turun weight 1 kg..😁

  45. rodiah

    Dh terase bdan ringn

  46. agustinalondong

    Baru minum satu gelas, rasa lapar langsung hilang, duduk dalam bilik aircond keringat pun keluar 😂😂

  47. andriani ann

    Perubahan..kurang berat badan tak ade sama je.

  48. sheelabi

    Rasa Lapar tu masih ada
    Cuma x aggreasive

  49. yanie

    Serius menjadi…saya minum slepas sarapan pgi dlm 30 minit selepas tu…pkl 4 ptg xrsa lapar lagi…semoga produk ni sesuai dgn saya..utk saya mencapai berat badan yg saya impikan😍😍

  50. hailri

    Wife saya ckp ok produk tu…

  51. aremirah

    Btw walaupun ad masalah pembuangan.berat mkin trun sejak amalkan

  52. anumenon

    So far OK, Batu 3 hari
    Yes, kurang, pasal minum air byk
    tapi sering kencing

  53. mawar melati

    ada sis ,
    bru perasan 😁
    sblm nie asik nak mengunyah jer

  54. shuzhunkit

    Sy mengalami masalah berat badan..sy minum slenbrn..ok la jd kenyang je..tak rasa lapar..pakai baju pun dah tak ketat ada longgar😘😘

  55. ya.na0407

    sy baru je cuba…
    cuma bila minum…rasa kenyang

Add a review
Dapatkan Hanya di: