Sale!

BioXcellent Colla W.Diamond (35 Hari Supply)

(7 customer reviews)

Bioxcellent bukan jenama ubat, ia adalah makanan. Ia terdiri daripada makanan pemakanan penting yang diperlukan untuk tubuh dan kulit yang sihat.

Produk terbaru ini memberi kesan seawal 7 hari.
Sesuai utk mereka yg berkulit kering
Mengurangkan Garis Garis Halus
Untuk Kulit yg lebih anjal dan gebu.

Penggunaan Untuk 35 Hari.

BioXcellent Tripeptide Collagen White ini dapat memberi kesan cepat & dapat dirasai selepas 24jam
Muka tak kering , selepas bangun tidur badan rasa Segar dan Bertenaga.

Produk ini selamat di gunakan & standard penyulingan yang di luluskan oleh KKM dan GMP.

Memberi Kesan Seawal 7 hari.

RM65.99 RM59.70

KELEBIHAN

• Membaik pulih struktur kulit
• Kulit lebih cerah,anjal, gebu dan lembap
• Mengurangkan garisan halus dan keduta
• Mengaktifkan sintesis penghasilan kolagen pada tubuh
• Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, jeragat, pigmentasi dan tompok hitam.
• Melindungi dari sinaran UV, radikal bebas dan pencemaran
• Mencantikan kuku lebih kuat dan atasi masalah keguguran rambut
• Meningkatkan penghasilan SUSU IBU
• Sesuai untuk Lelaki dan Perempuan berumur 16 tahun ke atas
• Mengatasi masalah lenguh badan
• Ramuan premium membekalkan zat penting untuk kulit.

RAMUAN

  • Serbuk Jus Strawberry
  • Pomegranate
  • Arabic Gum
  • Marine Collagen Peptide
  • Vitamin C
  • Asthaxanthin
  • Omega 3

CARA PENGAMBILAN

Campurkan 1 skop (20 gram) ke dalam 200ml/250ml air suam, kacau/goncang sehingga larut dan minum serta-merta selepas penyediaan. Minum air yang secukupnya sepanjang hari untuk kesan yang terbaik.

 

PERINGATAN: * Hasil produk tidak sama. Hasil individu mungkin berbeza-beza.

Weight 0.7 kg

7 reviews for BioXcellent Colla W.Diamond (35 Hari Supply)

  1. Binai

    Rahsia Berseri Dengan Amalkan Colla White Diamond dari BioXcellent Alhamdulillah, dah masuk 2 minggu cik en amallkan Colla White Diamond dari BioXcellent ini. Bila dah masuk umur 30 an ini, kulit wanita terutamanya akan mula mengering tak sama macam zaman remaja dulu. Termasuklah cik en. Dari zaman remaja cik en memang jenis kulit kering bila dah usia camni, kulit lagi kering dan selalunya cik en akan apply losyen atau pelembab. Cuma mana yang tahu, cik en mula tak ada mood nak buat rutin skincare sebab cik en baru sahaja mengalami kemalangan motosikal 2 minggu lepas. So cik en hanya amalkan Colla White Diamond dari BioXcellent ini setiap hari untuk kekal segar dan bertenaga. Tak sangka pula kulit cik en tak kering macam sebelum ini even tak apply skincare. Rahsia Berseri Dengan Amalkan Colla White Diamond dari BioXcellent

  2. zyra

    Received well packed parcel and reasonable time delivery.Thank you Seller

  3. nurul

    Terima kasihhh .. barang dah sampai … Laju jaaa penghantaran … Grab time sale … Baru nak try ..mOga ada perubahan … Wrapping tebal … Apa apa pun servis terbaik 👍🏼👍🏼👍🏼

  4. nia

    Dah dua kali repeat order..prodak yg sangat² bagus utk kulit..seller pun bagus..highly recommended seller and product 😘😘😘

  5. nora

    Purchase 2 times a day but delivery get in same day! Nice job!
    Speedy delivery service

  6. fxx_ni

    Good product quality ! Buy this for my mom and hopefully it suitable with her. Fast delivery. It took less than 1 week to received.

  7. kira_12

    Ya ampun .. pertama kali saya membeli dari penjual ini dan barangnya yang benar-benar sah .. ia benar-benar dimeteraikan dan tamat tempohnya sangat lama untuk pergi hahahah. Boleh menyimpannya lama. Penjual hebat .. mulai sekarang saya akan membeli lebih murah kerana harganya lebih murah daripada orang lain yang menjadi salah satu pelanggan biasa anda. Terima kasih

Add a review
Dapatkan Hanya di: