Sale!

BioXcellent Colla W.Diamond (35 Hari Supply)

(35 customer reviews)

Bioxcellent bukan jenama ubat, ia adalah makanan. Ia terdiri daripada makanan pemakanan penting yang diperlukan untuk tubuh dan kulit yang sihat.

Produk terbaru ini memberi kesan seawal 7 hari.
Sesuai utk mereka yg berkulit kering
Mengurangkan Garis Garis Halus
Untuk Kulit yg lebih anjal dan gebu.

Penggunaan Untuk 35 Hari.

BioXcellent Tripeptide Collagen White ini dapat memberi kesan cepat & dapat dirasai selepas 24jam
Muka tak kering , selepas bangun tidur badan rasa Segar dan Bertenaga.

Produk ini selamat di gunakan & standard penyulingan yang di luluskan oleh KKM dan GMP.

Memberi Kesan Seawal 7 hari.

RM65.99 RM60.70

KELEBIHAN

• Membaik pulih struktur kulit
• Kulit lebih cerah,anjal, gebu dan lembap
• Mengurangkan garisan halus dan keduta
• Mengaktifkan sintesis penghasilan kolagen pada tubuh
• Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, jeragat, pigmentasi dan tompok hitam.
• Melindungi dari sinaran UV, radikal bebas dan pencemaran
• Mencantikan kuku lebih kuat dan atasi masalah keguguran rambut
• Meningkatkan penghasilan SUSU IBU
• Sesuai untuk Lelaki dan Perempuan berumur 16 tahun ke atas
• Mengatasi masalah lenguh badan
• Ramuan premium membekalkan zat penting untuk kulit.

RAMUAN

  • Serbuk Jus Strawberry
  • Pomegranate
  • Arabic Gum
  • Marine Collagen Peptide
  • Vitamin C
  • Asthaxanthin
  • Omega 3

CARA PENGAMBILAN

Campurkan 1 skop (20 gram) ke dalam 200ml/250ml air suam, kacau/goncang sehingga larut dan minum serta-merta selepas penyediaan. Minum air yang secukupnya sepanjang hari untuk kesan yang terbaik.

 

PERINGATAN: * Hasil produk tidak sama. Hasil individu mungkin berbeza-beza.

Weight 0.7 kg

35 reviews for BioXcellent Colla W.Diamond (35 Hari Supply)

  1. Binai

    Rahsia Berseri Dengan Amalkan Colla White Diamond dari BioXcellent Alhamdulillah, dah masuk 2 minggu cik en amallkan Colla White Diamond dari BioXcellent ini. Bila dah masuk umur 30 an ini, kulit wanita terutamanya akan mula mengering tak sama macam zaman remaja dulu. Termasuklah cik en. Dari zaman remaja cik en memang jenis kulit kering bila dah usia camni, kulit lagi kering dan selalunya cik en akan apply losyen atau pelembab. Cuma mana yang tahu, cik en mula tak ada mood nak buat rutin skincare sebab cik en baru sahaja mengalami kemalangan motosikal 2 minggu lepas. So cik en hanya amalkan Colla White Diamond dari BioXcellent ini setiap hari untuk kekal segar dan bertenaga. Tak sangka pula kulit cik en tak kering macam sebelum ini even tak apply skincare. Rahsia Berseri Dengan Amalkan Colla White Diamond dari BioXcellent

  2. zyra

    Received well packed parcel and reasonable time delivery.Thank you Seller

  3. nurul

    Terima kasihhh .. barang dah sampai … Laju jaaa penghantaran … Grab time sale … Baru nak try ..mOga ada perubahan … Wrapping tebal … Apa apa pun servis terbaik 👍🏼👍🏼👍🏼

  4. nia

    Dah dua kali repeat order..prodak yg sangat² bagus utk kulit..seller pun bagus..highly recommended seller and product 😘😘😘

  5. nora

    Purchase 2 times a day but delivery get in same day! Nice job!
    Speedy delivery service

  6. fxx_ni

    Good product quality ! Buy this for my mom and hopefully it suitable with her. Fast delivery. It took less than 1 week to received.

  7. kira_12

    Ya ampun .. pertama kali saya membeli dari penjual ini dan barangnya yang benar-benar sah .. ia benar-benar dimeteraikan dan tamat tempohnya sangat lama untuk pergi hahahah. Boleh menyimpannya lama. Penjual hebat .. mulai sekarang saya akan membeli lebih murah kerana harganya lebih murah daripada orang lain yang menjadi salah satu pelanggan biasa anda. Terima kasih

  8. erna

    Sy sekarang tgah amalkan colla w.diamond. Alhamdulilla nampak prubahan pada kulit jrawat mkin kcut Muka bdan pun mkin cerah.@errnnaaaa_ @nija_ija_92

  9. wina23

    Sy nak share ..sblm Ni (sblm guna bioexellent ) muka Naik jerawat SBB pakai mask terlalu lama , … Skrg Ni jerawat dah okay Dan Kering …. 👏😁
    Baru 5 Hari consume 😅 , sy minum Pagi Dan mlm 😅 ..

    Sgt2 berpuas Hati …. Tq bioexellent kluarkan produk ini … 👍👍👍🏼👍

  10. an12

    ❤️❤️❤️ saya dah cuba Colla W.diamond. Kulit kusam n berjerawat kian hilang sedikit demi sedikit. @bioxcellent mmg terbaik dan berkesan ❤️❤️❤️

  11. dina89

    Sblm ni saya ade masaalah buang air besar tapi setelah mnum colla w.diamond masaalah tu bekurangan nk buang xde masaalah…
    Sbb tu saya repeat order

  12. milaa

    Setakat n kak saya ambil n product sangat berpuas hati sis nanti habis nak repit order lg

  13. fadilah22

    dri thun lps dh guna
    alhamdulilah brt bdn mkin trun
    kulit sihat

  14. mariam1

    Ya.. Dah masuk 2 botol.. Kulit rasa mcm anjal2 gitu..

  15. husnafadila

    Alhamdulillah parut jerat jerawat dah berkurangan

  16. kamilia

    perubahan kulit makin cantik n putih dulu sy bnyk pimple skrg ok .dah tak ada

  17. lwina

    Saya dah minum collar w diamond nak masuk 2 botol.. Alhamdulillah kulit muka.. Makin glowing.. Dan Saya Ada baby kecik masih BFF.. Susu jadi banyak😍😍😍

  18. eylamila

    My mum pengguna colla white diamond for the first time, umur 58tahun. Lepas consume selama sebulan,kulit yang dulu nya kering,kini tidak lagi kering, badan makin cergas dan bertenaga katanya. my mum juga banyak minum plain water seperti yang di syorkan, jadi pembuangan air kecil nya pun jernih. So sedikit sebanyak memberi kesan yang positif dalam diri my mum. Kini,kali kedua sy repeat kan order utk my mum supaya kekal sihat bertenaga sepanjang masa 😘

  19. ellohijabs

    yup beli dekat watson selalu🥰 memang berkesan kulit lembap je sebab before this pakai brand kcolly tapi mahal sikit hehe lepastu kcolly tu terlalu manis TAPI brand bioxcellent ni tak manis sangat okay lah

  20. narita salleh

    Alhamdulillah.. Bioxcellent sesuai sangat bagus untuk saya
    Mula2 saya makan colla.w habis 4 botol lepas tu saya try cup plus plak dah habis 3 botol.. Saya puas hati sangat 😊

  21. ibu zamzuraini

    Ambik colla… kulit muka rasa lembab je.. jeragat pun dh pudar
    ❤️

  22. dila ahlia

    Dah hampir setahun saya Terai terbaik macam macam produk saya dah try tapi semuanya tak okey makan dalam berapa bulan pun tak berkesan tapi produk ini sangat terbaik tepat pilihan saya terbaik lagi satu senang nak dapat dah tak ragu-ragu lagi di mana mana ada jual senang nak dapat tanda siring pun ada 😘😘😘😘
    Sebelum ni saya suka beli produk dekat kedai jamu jamu member saya semua marah saya minum produk tu sebab tak ada tanda sirim bila saya minum produk ni sudah dua orang member saya pun ikut beli dia pun puji perubahan sangat bagus dekat saya

  23. dila ahlia

    dalam masa masuk 2 botol saya nampak perubahan dekat kulit saya dan garis halus di bawah mata saya dan di muka saya nampak hilang kulit saya nampak cerah dan nampak muda dan nampak lembab itu

  24. dila ahlia

    ini saya minum sebelum makan waktu pagi setiap hari terbaik menghilangkan kulit mati dan melicinkan kulit saya terbaik

  25. dinaarzzz

    Perubahan pada kulit jadi tambah bersih mcm tu lah

  26. muhammadjumatan

    Setakat ni…..Kulit terasa lembab… Dan ade sedikit cerah…..
    So good…💪💪

  27. norsyakila

    Ad. Mkin brseri2. Kulit muka pom mkin ok.. Cerah sdikit..

  28. yus aini

    Cola w.diamond dh botol yg ke 3..slenbrn baru nak cuba… Alhamdulillah…sejak consume colla w diamond…kulit lebih firm n warna kulit lebih sekata..😘

  29. lynie linn

    sis muka saya makin ok
    hehege

  30. eina lahjuta

    Alhamdulillah . Sbb saya amal kan minum sblm tido. Bila bangun pagi skin mmg rasa moist best sngt2. Pastu jeragat Alhamdulillah makin pudar. In Sha Allah akan try consume produk tbaru dr bioxcellent pulak nnti. 😍😍😍

  31. yahiko

    Alhamdulillah okay setakat ni. Ni yg sy order, mak nk try. Sebelum ni mak sy try yg bekas warna biru tu. hehe

  32. kavithashalu

    I been consumed since 2016
    The earlier stage u introduce
    So far okay

  33. akmal

    Okay je mak saya memang jaga badan dia.. dengan bantuan supplement ni lagi improve badan dia

  34. aazieyan

    Utk c.w.diamond sy minum dh 5 bulan,mmg ade perubahan adik sy tegur muka nampak glowing 😁 dan kuku sy dh semakin elok,sebab sy selalu basuh baju sekolah ank²basuh tangan…mmg puas hati t.q bioxcellect..in shaa Allah Sy akan terus consistent sampai bila²..utk SlenBrn pula Sy baru minum 1 bulan mudahan ade kesan nnt 😊

  35. shuzhunkit

    Dulu muka sy bnyk pimple dan hitam2 tp semenjak minum colla w diamod pimple pun sudah tak ada..kulit jd halus dan putih..tq Bioxcellent yg telah menolong masalah kulit sy

Add a review
Dapatkan Hanya di: