Sale!

ACAI BERRY CAMU CAMU+ (300g)(15 Hari Supply)

ACAI BERRY CAMU CAMU merupakan produk skin yang membantu merawat masalah skin seperti jeragat , jerawat , kulit kusam dan tona kulit tidak sekata . Di samping itu, acai berry camu camu juga membantu mencerahkan skin dan membuatkan skin tampak lebih bermaya .

Dengan FORMULASI BARU yang tidak mengandungi kandungan kolagen , acai berry camu camu sesuai untuk semua pengguna termasuk pengguna yang mempunyai masalah alergi dan resdung , lelaki dan wanita seawal usia 17 tahun ke atas ☺️ Didatangkan dengan baby size, kini pengguna2 baru bioxcellent tidak perlu risau lagi mencuba produk bioxcellent kami dan merasai sendiri kelebihan dan kebaikan dalam produk bioxcellent kami😍

RM39.70 RM37.72

𝙍𝘼𝙈𝙐𝘼𝙉 𝘼𝘾𝘼𝙄 𝘽𝙀𝙍𝙍𝙔 𝘾𝘼𝙈𝙐 𝘾𝘼𝙈𝙐+ :
– VITAMIN C
-ACAI BERRY
-CAMU CAMU
-OMEGA 3
-BLUEBERRY

𝙆𝙀𝘽𝘼𝙄𝙆𝘼𝙉 𝘼𝘾𝘼𝙄 𝘽𝙀𝙍𝙍𝙔 𝘾𝘼𝙈𝙐 𝘾𝘼𝙈𝙐+ :
• Kulit jadi anjal , sihat & cantik dalam masa 7 Hari
• Membantu merawat masalah skin seperti sunburn
• Membantu merawat masalah skin jeragat
• Membuat skin nampak muda lembap dan tidak kusam
• Tidak mengandungi kandungan kolagen
• Produk Selamat Digunakan ada di jual di seluruh Farmasi Watsons

𝘾𝘼𝙍𝘼 𝙋𝙀𝙉𝙂𝘼𝙈𝘽𝙄𝙇𝘼𝙉:
Minum Bioxcellent Acai Berry Camu Camu ini 1 scoop (20 grams) satu hari sekali selepas sarapan pagi atau sebelum tidur.

24 reviews for ACAI BERRY CAMU CAMU+ (300g)(15 Hari Supply)

  1. ibu_zamzuraini9174

    Hari ni sy happy sgt
    Pagi td jiran cina tegur sy..”u punya kulit nmpk putih.. u punya tgn pun putih..dulu byk gelap”😅
    Alhamdulillah.. berkat menggunakan produk Bioxcellent

  2. nueriena

    Saya suka sngt acai berry ni, mmg sesuai dngn saya, bngn pagi kulit muka glowing.., alhamdulillah saya akan konsisten..😍

  3. skinmarket.co

    Terbaikkk

  4. khalijah_ija

    Alhamdulillah..sama sama…sesuai dgn badan saya.. tambah² acai berry..pudar dh parut..n bangun pagi kurang berminyak muka saya..

  5. ija

    Kali kedua repeat..seller bagus.. sebelum ni minum w.line n camu².. berkesan pudarkan parut dan jerawat. Seller bgus..tk penah tak jawab soalan yg ditanya. Tq so much..lpsni setia dgn bioxcellent je..

  6. Rushila Esya

    ada nampak kesan2nye..masalah penghadaman dah ok, kulit dah tak kusam,glowing,kulit dah xkering, berat mula menurun.

  7. azeezsamsudin

    Alhamdulillah brg slmt sampai.. Packing bgs.. Dh bnyk kali beli dkt seller cni.. Mnm air ni nmpk bnyk perubahan. Sng nk mbuang.. Kulit muka smkin cerah..alhamdulillah.. Terbaik

  8. miswannalatisya

    Pembelian produk ni utk kali kedua. Produk mmg sgt bagus & berkesan. Setelah penggunaan selama sebulan kulit sy trasa lebih anjal, lembap, sgt2 kurang brminyak, garis2 halus mulai pudar, liang2 roma semakin kurang kelihatan & kuku semakin sihat & kuat. ❤️❤️👍👍

  9. hanimziziezniey

    my skin be more better now..yahuuu but I need to consistent
    my skin not be to dry

  10. balqishameer

    item well received.. tq seller.. ❤️❤️❤️ my 2nd purchase.. best giler product ni.. sebelum ni muka breakout sebab pakai mask..skrg tak perlu risau lagi.. akan terus consistent ambil product ni..

  11. cikjah77

    Aritu saya dah consume acai berry.
    Mmg menjadi. Kulit x kering.
    Cuma kali ni nk try colla diamond

  12. caroline.alak88

    Pengguna acaiberry n slenbern bkesan…parut yg lama mkin pudar n kulit pun crah…lgpun dua dua sedap…

  13. diyanahmeah

    My 6 Days Of Trial: – T-Zone less oily – Body scars seems to be fading faster though acne scars are fading slower – My skin are still acne prone but the acnes are shrinking faster – I have combination skin, that means I have dry cheek area & oily t-zone, the dry area seems to be plumper & not drying

  14. celinafazeier

    Camu camu pulak memang bagus..kulit sy yg kusam ni..dah mula cerah sedikit…sy ni sentiasa terdedah dengan cahaya matahari..tapi camu2 amat membantu sy..dah 8 hari ni konsum camu camu..alhamdullilah…terimakasihh Bioxcellent 😘💝🥰😍

  15. noorainismail90

    Manakala produk acai berry camu2 pula menjadikan pori2 di muka saya kelihatan tidak terlampau kasar.

  16. fanachan

    Repeat purchase! Best sangat beli dr seller ni. Barang dibalut kemas dengan bubble wrap. Dh try slenbrn & acai, berkesan! Turun 2.5kgs total & kulit jadi lembap & cerah sikit. Akan repeat order sebab nak try yg lain pulak💯🥰❤️🤩

  17. cheqbell

    Sya dh cuba Camu2 dn W. Line . W.line sgt mmbntu untk melawasakn, amalkn sblum tido, bngun ja mmg mmbuang dn buat perut rasa sngat selesa, yg best tak ada sgt berselera mcm sblum ni. Tak ada rasa lapar memnjang. Camu2 plk mmg best sbb jrawat cepat ja kecut dn kulit nmpk lbih bermaya 🥰 itu yg tggu sgt promo on lagi 😍

  18. elina

    Berbaloi beli pakej ni, dapat sekali dgn shaker. Dua2 rasa sedap. Yg fiber tu, sangat efektif. Yg acai berry bagus utk kulit 😍. Kulit sy ada dry patches, setakat ni npk ada improvement

  19. yaya

    camu2 pun best baru semggu minum jerawat dah kurang cuma bekas cerawat tnggal..

  20. shaff

    Ok jer….proses pmbuangan bagys,kulit cantik..cerah

  21. muazfarah

    Alhmdulillah.. Rase kenyang sangat.. Minum bioecellent dan kulit sy rase lembab dah sebelum ni kulit kering je.. Tp alhmdulillah setelah sy cuba produk bioxcellent ni dh ade perubahan dr kulit

  22. sueida80

    Kulit lebih lembap n jerawat dah tak berapa nak keluar sgt..
    Walaupun kesan tak drastik tapi so far ok sgt pada saya..biar lambat asalkan produk yg diguna tu selamat..dari kesan yg cepat tapi menyesal dikemudian hari..

  23. yaya_abdulmalik

    Sbb saya baca cola tu bgs untuk masalah keguguran rambut, tapi tak pe acai bery ni sy consumes sebulan muka sy banyak sgt improve❤️

  24. trulyyan

    Saya minum dalam 5 bulan lepas hihi tp tak beli kt shoppe dh sebab nak beli kt watson tp asyik xde je.. tpi saya sukaa sebab saya daapt rasa kulit makin sihat & cerah lpstu gatal ii kt muka mcm eczema saya dh tak flare kalau saya minum ni sambil jaga pemakanan sayaa puas hati n sukaa cuma kenapa xde kt sebahgian watsons 🥺

Add a review
Dapatkan Hanya di: